Buitengewoon
Scheveningen

Winter aan zee

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Terug naar de Kust

Dein mee met de golven en de muziek van zeemansliederen, close harmony, pop, gospel en andere genres tijdens dit unieke korenweekend in Scheveningen, met recht een Feest aan Zee. Op zaterdag 22 september ligt de nadruk op koren. Zondag 23 september zijn het de Shanty-zangers en zangeressen die uit volle borst zullen zingen.

Programma zaterdag 22 september 2018

Op zaterdag doet een breed scala aan koren en zanggroepen uit het hele land mee, in het bijzonder uit de Haagse regio. Koren van groot tot klein met uiteenlopende genres: pop, gospel, kindertheater, smartlappen, musical, klassiek, jazz en close harmony treden 2 x 20 minuten op.

Er zijn 6 buitenpodia verdeeld over de Keizerstraat en rond het Kurhaus. Het festival start op zaterdag om 11:30 uur ter hoogte van de Oude Kerk uur met het gezamenlijk inzingen o.l.v. Gregor Bak met zo’n 1000 deelnemers van koorleden en bezoekers, om 18:00 uur is de finale met een Sing along.

Programma zondag 23 september 2018

Zondag zal het Shantykoren-Festival worden georganiseerd op 3 buitenpodia te weten bij het Kurhaus, Palacestraat en de Pier en wordt gehouden tussen 12.00 en 17.00 uur.Delen