Buitengewoon
Scheveningen

Herfst aan zee

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

The Hague African Festival - Africa on the Beach

Africa on the Beach gaat het witte strand rondom Aloha Surfschool in Scheveningen kleur geven. Alle zintuigen komen aan bod. Muziek, dans, eten, kunst, lifestyle, optredens, proeverijen, Afrikaanse braai en nog veel meer. Je mag een gezellige en vooral swingende middag/avond verwachten met muziek van de Afrikaanse Austin J. die vele swingende Afrikaanse muziekgenres ten gehore zal brengen. In samenwerking met Jollove. Datum: 6 juli van 2.00pm – 2.30am Aloha Surfschool, Scheveningen.

Programma The Hague African Beach Party

De Afrikaanse Braai:

Een Braai is een sociale manier van barbecueën. Integratie is hierbij belangrijk. De beschermheer van de Braai is niet voor niets Desmond Tutu. De Afrikaanse Braai in Scheveningen wordt verzorgd door de Haags Afrikaanse restaurants Swinging Safari en Three Stones en door Aloha Surf.

Muziek

De Afrikaanse DJ Austin, promotor en DJ van Afro Beat, Urban en Afro House zal gedurende het feest vele swingende Afrikaanse muziekgenres laten horen. Natuurlijk met de bedoeling om iedereen aan het dansen te krijgen.

Oke Sene band

De Haags- Senegalese Oke Sene band zal een live optreden verzorgen. Oke is een zéér inspirerende en enthousiaste masterdrummer uit Senegal. Hij woont en werkt al meer dan 20 jaar in Nederland en weet met véél passie en humor de opzwepende traditionele ritmes uit zijn vaderland over te brengen. Oke zal ook de drumworkshops verzorgen.

Workshops Kizomba:

Elisa Sala komt uit Angola. Dans is haar passie en zij vindt het fantastisch om dit over te brengen en te delen. Het liefst wil zij dat iedereen net zo geniet en blij wordt van het dansen als zij zelf. Hier gaat zij op zondag 17 juni dan ook haar best voor doen.

Workshop Percussie

De percussie workshop zal gegeven worden door de masterdrummer Oke Sene. Er wordt gebruik gemaakt van de djembé, de doundouns, sabar en shakers.

Audiovisueel:

Op een of meer grote schermen worden gedurende het evenement videobeelden getoond waarmee invulling wordt gegeven aan het thema “jouw zee mijn zee”. Er zal een live videoverbinding zijn met enkele Afrikaanse beach Hot Spots.

Surfles

Voor diegenen die benieuwd zijn hoe het voelt om de golven te trotseren biedt Aloha Surfschool een proefles surfen aan.
Delen