Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

The Hague Open

The Hague Open, het internationale Challenger toernooi in Scheveningen, heeft zijn bestaansrecht meer dan genoeg bewezen. Met de Mets Tennisbanen als het alom vertrouwde decor is het toernooi ieder jaar weer een groot succes. The Hague Open, dat voorheen bekend stond als Siemens Open en Sport1 Open, is dan ook dé plek voor aanstormend (inter)nationaal tennisalenten die hun positie op de ATP-ranking wil verbeteren.

Activiteiten

De The Hague Open is een tennisevenement voor jong en oud. Naast toptennis van Nederlands beste tennissers en internationaal toptalent is er op de Mets Tennisbanen tijdens de The Hague Open veel te beleven. Optredens van artiesten, activiteiten voor kinderen, tennis clinics van prominente (oud) tennissers, gezellige restaurants en bars: The Hague Open is hét Haagse tennisfeestje in de zomer!

Mets

De Mets in Den Haag is een karakteristiek tennispark met een actieve vereniging met gevarieerd aanbod aan activiteiten voor jong, oud, beginners, wedstrijdspelers en recreanten. Het Center Court, met plaats voor 2500 bezoekers, is tientallen keren het strijdtoneel van de Davis Cup en de Nederlandse Kampioenschappen geweest. In 2014 vierde de vereniging groots en uitgebreid haar 75-jarige jubileum. Begin 2015 is het clubhuis vernieuwd tot een plek waar het gezellig toeven is. Samen met een heerlijk terras zorgt dit voor een levendige sfeer.

Bereikbaarheid

De Mets Tennisbanen zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto. Met de auto volg je de de borden richting Madurodam. Bij de rotonde ga je links en rijd je de Nieuwe Parklaan op. Na ongeveer een kilometer ben je bij de Stevinstraat. Met het openbaar vervoer kan je met bus 21 en tram 9 (van zowel Centraal Station als Station Hollandse Spoor) richting Scheveningen bij de Mets Tennisbanen komen. Je stapt dan uit bij halte Stevinstraat.Delen