Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Theater op locatie

Straat- en locatietheatergroep Wijk op Wielen kiest voor hun voorstellingen steeds een andere unieke Haagse locatie. Twee daarvan liggen dit jaar op Scheveningen. Er is namelijk een optreden in de Lourdeskerk, maar ook bij 't Puntje op het strand. Geniet dus van theater in een unieke setting, helemaal gratis!


B A A R M O E D E R
Die veilige zone waarin je niks betwijfelde, niks jou betwijfelde, je was een simpel, ritmisch wezen omringd door de warmte van liefde en veiligheid.

Eenmaal woest uit je veilige zone getrokken beland je op aarde. Pure onschuld wordt ingeruild voor het besef van het bestaan; vanaf nu leef je vanuit een dierlijk instinct, een gegeven dat door de eeuwen heen nooit veranderd is; jagen om te overleven.

In één lijn met ons innerlijke oer leven, blijkt echter niet voor de hand te liggen in deze moderne wereld. Een wereld waarin verwachtingen zo groot en zwaar wegen dat we tijdens onze ontdekkingsreis onszelf, onze oer, wellicht te vaak verliezen.

De jacht naar macht, seks en identiteit brengt ons in krankzinnige en heftige situaties, we raken in een groot gevecht. Wanneer komen we erachter dat die jacht een dieper verlangen in zich heeft?
Sex, vuur, macht, lust, haat, liefde, drang, strubbelingen, geluk, verbinden. Leven.

Regie & Decor
Ernst Drukker

Productie & Spel
Biba Beusker
George Den Dulk
Milo Driessen
Vince Giese
Yarell van der Plas
Fleur Driessen
Tomas Snoeck

Kostuums
Michelle Tedde

LOCATIES
Tijden zijn de START van de voorstellingen. Kom gerust een half uur eerder. De deur staat open.

23 juni - 24:00 - Pip Den Haag
24 juni - 20:30 - Laaktheater
25 juni - 22:30 - Strandtent Het Puntje (einde Zwarte Pad)
26 juni - 20:30 - Omni Centrum Scheveningen (Lourdeskerk)Delen