Buitengewoon
Scheveningen

Ontdek de winterse geheimen van Scheveningen

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

TrashUre Hunt

Deze zomer gaat TrashUre Hunt weer elke dag het strand van Scheveningen opruimen en strandbezoekers op een speelse manier activeren, motiveren en bewust maken van een schone leefomgeving. Trashure Hunt daagt iedereen uit om mee te wandelen tijdens laagtij (anders spoelt al het afval weer de zee in) en het strand te ontdoen van z'n schatten (afval) en zo bij te dragen aan het verbeteren van onze leefomgeving. Kom dus tijdens laagtij (gemiddeld rond 13:00 uur) naar Scheveningen strand bij de ingang van de Pier en laat je enthousiasmeren door het TrashUre Hunt team. Voor jong én oud, en karmapunten zijn gegarandeerd!

Initiatiefnemer

TrashUre Hunt is een initiatief van Ralph Groenheijde die van het schoonhouden van het strand een waar avontuur weet te maken.

Als een echte schatzoeker gaat hij samen met kinderen en volwassenen op pad en verzamelt daarbij alles wat niet in de natuur hoort.

Van de gevonden 'schatten' maakt hij kunstwerken. Niet alleen kinderen weet hij te enthousiasmeren, ook volwassenen maakt hij bijvoorbeeld tijdens bedrijfsuitjes bewust van het eigen verantwoordelijkheidsgevoel door van het strandjutten een leuke, ontspannen bezigheid te maken.

Gezellige activiteiten

Na elke wandeling zal er gezelligheid zijn: knutselen, skateboarden, vissen met het sleepnet, surfen, muziek, duurzaamheid, singer songwriters, lezingen, feesten, tango lessen, films en nog veel meer….van duurzaamheid tot gekkigheid.


Delen