Buitengewoon
Scheveningen

The beach is always a good idea!

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Trashure Hunt op de Pier

Wil jij tijdens je voorjaarsvakantie 3 dagen lang samen met jouw vriendjes en vriendinnetjes plezier beleven? Dat kan, op De Pier! Van dinsdag t/m donderdag wordt De Pier omgetoverd tot speelparadijs. Kinderen kunnen TrashUre Hunten, sporten, knutselen en nog veel meer! Terwijl jij volop bezig bent, draait de DJ de nieuwste hits.

Kom gezellig langs!!! Gratis toegang
www.trashurehunt.org

De spelregels zijn simpel: TrashUre Hunters zijn de piraten, de schatzoekers en alles wat niet in de natuur hoort zijn de schatten. Wij zijn trots, maken avonturen mee en genieten van onze natuur.

Het doel is een mentaliteitsverandering te bewerkstelligen. Kinderen leren met de actie dat ze zelf milieuproblemen kunnen aanpakken. Door te laten zien dat het afval nooit in de natuur terecht had mogen komen, wordt het probleem van zwerfafval grondiger aangepakt. Ook leren ze zelf creatief het afval te hergebruiken.Delen