Buitengewoon
Scheveningen

The beach is always a good idea!

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Trashure Hunt Summer Challenge

Deze zomer (van 21 juni tot 23 september) gaat TrashUre Hunt elke dag het strand van Scheveningen opruimen en het publiek van het strand enthousiasmeren, motiveren en bewust maken.


Ruim je rommel op

We dagen ook in het nieuwe strandseizoen iedereen uit om mee te wandelen tijdens laagtij (anders spoelt al het afval weer de zee in) en het strand van Scheveningen te ontdoen van haar schatten (afval) en zo bij te dragen aan het verbeteren van onze leefomgeving.

- Wanneer: 21 juni t/m 23 september (start tijdens laagtij)
- Waar: TrashUre Hunt museum / Strandweg 155Na elke wandeling zal er gezelligheid zijn: knutselen, skateboarden, vissen met het sleepnet, surfen, muziek, duurzaamheid, singer songwriters, lezingen, feesten, tango lessen, films en nog veel meer.... van duurzaamheid tot gekkigheid.

Samenwerken is samen genieten

Natuur, sport, kunst, muziek en cultuur dragen bij aan burgerschap, laten emoties en ervaringen opbloeien en verwelkomen het onbekende. Hoe gaan we met elkaar om, wat mogen we doen en wat mogen we laten. Daarbij staan de begrippen samenwerken en ontmoeten centraal. Door de sociale cohesie en het wederzijds begrip voor elkaar te bevorderen kunnen er nieuwe samenwerkingen en ontmoetingen onder mensen ontstaan.

Meedoen

Join onze Facebook-Events, deel het met je vrienden op twitter#trashurehunt of schrijf erover op je blog. Ben of ken je iemand die graag zijn of haar passie deelt? Neem dan contact met ons op (info@trashurehunt.org / 06 42626391).

Neem je vrienden, familie, bedrijf, klanten en relaties mee?!
Laten wij met elkaar zien dat we houden van natuur, avontuur, dans, communicatie, gezelligheid, samenzijn en verbetering voor het geheel!


Delen