Buitengewoon
Scheveningen

The beach is always a good idea!

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Tropical Valentine - Latin Caribbean Weekend

Op zaterdag 17 en zondag 18 februari 2018 kan je tropisch genieten van diverse Latin en Caribische optredens in het Grand Hotel Amrâth Kurhaus op Scheveningen. Doe mee aan wervelende Latin dansen workshops, proef toepasselijke tropische versnaperingen en geniet van verschillende live-optredens. Kortom: in het weekend van 17 en 18 februari belooft het voor de liefhebbers van Latin en Caribische muziek een uitermate swingende Tropical Valentine te worden!

Programma

Zaterdag

Op zaterdag speelt La Fiesta om 20:30 uur gevolgd door Trafassi (Bekend van de hit ‘Kleine wasjes, grote wasjes’) die de zaal op zijn kop gaat zetten.

Daarna volgt een spectaculair optreden van The Legendairs, een top brassband uit Den Haag. Als klap op de vuurpijl Rolf Sanchez & The Latin Society.

Zondag

Zondagmiddag kun je vanaf 15:00 uur Latin leren dansen. De workshops worden verzorgd door Salsa Ventura, ‘the best of the best’ in Latindance.

Vervolgens speelt Diamonds 2000, een band met een zeer breed repertoire van Zouk, Surinaams, Indiaas en Latin. Hierna is het genieten bij een Limbo/vuurshow.

De avond wordt afgesloten door Masalsa. Dit grote salsa- en merengueorkest heeft jaren opgetreden op alle grote podia in zowel in Europa als buiten. Ze zijn afgereisd naar Miami om er een van hun cd’s op te nemen.Delen