Buitengewoon
Scheveningen

Lente in de lucht

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Valentijn diner in SEA LIFE Scheveningen

Verras je geliefde met een romantisch Valentijndiner voor twee met zicht op de onderwaterwereld in Sea Life Scheveningen op 14 februari de dag van de liefde, Valentijnsdag. Sea Life Scheveningen opent eenmalig haar deuren voor een diner op woensdagavond 14 februari 2018 en biedt de mogelijkheid een tafel te reserveren bij één van de aquaria.

Liefde aan de kust

Geef je van te voren op voor deze avond opgeven en kies uit een 3-gangen vegetarisch menu of een menu met vlees. Uiteraard wordt er geen vis geserveerd.

De tafels zullen verspreid in het center komen te staan met een mooi aquarium als uitzicht. De onderwatertunnel biedt zelfs ruimte aan 3 vip tafels. Na het eten krijg je de mogelijkheid om rond te lopen en de rest van het center te bekijken.Menu

Er is keuze uit een 3-gangen menu, vegetarisch of vlees.

Voorgerecht keuze

- Carpaccio

- Bruschetta

Hoofdgerecht keuze

- Gegratineerde portobello met geitenkaas en rösti

- Rundersteak, wokgroente, rösti en pepersaus of champignontruffelsaus

Nagerecht keuze

- Brownie clubsandwich

- Cheesecake

Reserveren

Reserveren kan door mail te sturen naar info.at.sealife.nl o.v.v. Valentijn. Graag in de mail naam, telefoonnummer, arrangement en keuze voor het diner vermelden. Vol = vol dus reserveer snel!

Sea Life Scheveningen

Ontdek de verrassende onderwaterwereld in Sea Life Scheveningen. Tijdens een wandeling langs ruim 45 aquaria ontmoet u bekende vissen als de kabeljauw en het zeepaardje, maar ook roggen en zeesterren! In

Amazonia waant u zich in het tropisch regenwoud, u ziet de prachtige bewoners van de rivier de Amazone, waaronder de gevaarlijke piranha’s.

Ervaar hoe het is om een duik te nemen in de tropische zeeën wanneer u door de tunnel loopt omringd door 180.000 liter water...inclusief zeeschildpad en prachtige koralen! Ontmoet ook de otters en de pinguïns.Delen