Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Verhalenbijeenkomst 'Scheveningen Schittert'

Sinds enkele weken verschijnen er wekelijks twee verhalen uit de bundel ‘Scheveningen Schittert’ in de Scheveningsche Courant. De bundel is nog in de maak, maar het thema wordt ‘Vernieuwen met behoud van identiteit’. Vernieuwen is goed, maar graag met behoud van traditie en alles wat mooi is aan Scheveningen! De vraag is kan dat, en hoe dan?

Om antwoord te krijgen op die vraag interviewt auteur Eelco Koolhaas diverse groepen op Scheveningen (denk aan jongeren, ondernemers, surfers, de kerken, het verenigingsleven, etc.) en verwerkt die interviews tot een verhalenbundel.Tijdens een verhalenbijeenkomst op 9 november a.s. komen de geinterviewde Scheveningers bijeen om elkaars verhalen onder de loep te nemen. Dit onder leiding van de auteur, Eelco Koolhaas. Wethouder Karsten Klein doet ook mee! En lezers van de Scheveningsche Courant zijn ook van harte welkom om mee te luisteren en praten!

Graag van te voren even aanmelden via deze link: https://goo.gl/forms/7ASp4OaF1mTjopBr1

Delen