Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

VISSCH

Op vrijdag 6, zaterdag 7 en zondag 8 oktober, kun je op hét culinaire Noordzeevisfestival op Scheveningen weer genieten van heerlijk bereide vis uit de Noordzee met een wijntje, fris of een écht Schevenings biertje. Buiten op de kade met uitzicht over de haven of binnen middenin het hart van de visserij naast de sorteermachine en de dj die daar zijn plaatjes draait.

Vissch niet achter het net

Er zijn kookdemonstraties door top chefs die laten zien en proeven wat er met Noordzeevis allemaal mogelijk is. Kinderen kunnen ontdekken hoe makkelijk en lekker het is om sushi te maken.Er zijn workshops vis fileren en garnalen pellen, uitleg over hoe je vissen vangt en een heuse vismarkt. We zitten dit jaar weer bovenop op de vis, Vissch is namelijk in de visafslag.

En iedereen is welkom want de entree is gratis. Leuk als je komt en neem je kinderen, familie en vrienden mee. Tot dan!

Data en tijden

Vrijdag 6 oktober van 17 tot 22 uur
Zaterdag 7 oktober van 12 tot 22 uur
Zondag 8 oktober van 12 tot 19 uur

Locatie

In de grote vissorteerhal beneden in de Scheveningse visafslag. De entree is aan de straatkant tegenover vishandel Simonis en Roeleveld.

Visafslagweg 1
2583 DM Den Haag

Toegang

Iedereen die houdt van gezelligheid, (vis) eten, drinken en muziek is van harte welkom! De toegang is gratis.

Delen