Buitengewoon
Scheveningen

The beach is always a good idea!

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Vissen Versieren

Bij Muzee Scheveningen kunnen kinderen tijdens de voorjaarsvakantie aan veel activiteiten meedoen, waaronder workshops vissen versieren met Foam Clay, gekleurde klei met kleine piepschuim bolletjes erin.

Tussen golven en zeewier
De vissen maken we met touw aan elkaar vast en er komt lint tussendoor, zo lijkt het net of ze tussen de golven of het zeewier zwemmen. De workshops zijn geschikt voor kinderen vanaf vier jaar, voor kinderen tot acht jaar is begeleiding verplicht.

Wanneer?
De workshops worden gegeven op dinsdag 28 februari, woensdag 1 maart en donderdag 2 maart in de ochtend van 10.30-12.00 uur en in de middag van 13.00-14.30 uur.

Deelname aan een workshop kost € 6 per kind. Entreegeld voor het museum is bij deze prijs inbegrepen voor de deelnemers aan de workshops en voor maximaal twee begeleiders per kind.

Reserveren
Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar en daarom is het aan te raden om van te voren telefonisch te reserveren. Meer informatie over de activiteiten in de voorjaarsvakantie en hoe te reserveren staat op www.muzeescheveningen.nlDelen