Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Vissersopera - Harde Handen

Een vissersopera over Scheveningen. Wegens groot succes in reprise: Harde Handen, gebaseerd op Heijermans' klassieker Op Hoop van Zegen. Met ontroerende liedjes, humor en veel anekdotes over het harde vissersbestaan in Scheveningen van de vorige eeuw. Niemand minder dan Loes Luca speelt de beroemde rol van Kniertje.

Zing mee met Loes Luca

Niemand minder dan Hans Dorrestijn en de betreurde Willem Breuker hebben voor deze productie teksten en muziek geschreven. De beroemde rol van Kniertje wordt gespeeld en gezongen door Loes Luca. Maar ook Scheveningen zelf zingt en speelt mee, in een meer dan honderd man en vrouw groot koor.

Voor jong en oud

Een prachtig spektakel over de eeuwige strijd tegen geld, macht en de zee. In regie van Pieter Kramer, bekend van film en televisie en van zijn legendarische familievoorstellingen. Ook nu geldt: aanbevolen voor oud en jong.

regie: Pieter Kramer

tekst Bouke Oldenhof (met tekstbijdragen van Hans Dorrestijn)

muziek: Willem Breuker e.a.

muzikale leiding: Rick Schoonbeek en Boudewijn Ruigrok

met: Loes Luca, Lester van Olffen, Jeffrey Boekestijn, Jennifer Welts, Julia van der Vlugt, Koos Sekrève, Residentie Orkest, Theaterschool Rabarber, Kwekers in de kunst, Theaterkoor Dario Fo en het projectkoor van meer dan 100 ScheveningersDelen