Buitengewoon
Scheveningen

Voeten in het zand

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

What the Fork?!?

Vind je het ook zo jammer dat in de winter geen foodtruckevents zijn? Stop met treuren en kom naar WHAT THE FORK?!? op De Pier tijdens de wintereditie van dit overheerlijke foodtruckfestival!

Vorkje prikken

Niks is fijner dan met het mooie weer genieten van de lekkerste, vers gemaakte gerechten. Boven strand en zee verzamelen de beste foodtrucks om er gezamenlijk weer een smakelijk festival te maken.

Meer dan 15 foodtrucks staan voor-en op De Pier opgesteld; zo wandel je van de ene naar de andere culinaire verbazing. Want standaardgerechten? Daar doen ze bij What the Fork?!? niet aan!

Een wereld van smaak

Proef, ontdek en laat je inspireren door de lekkernijen van 2017. Alle gerechten worden ambachtelijk en vol liefde bereid. Van vlees tot vega en van zout tot zoet; de chefs schotelen je altijd iets heel bijzonders voor.

Aankomende weken zullen ze jullie al een voorproefje geven van bij welke toffe foodtrucks jij je gerechten kan gaan halen en welke muzikale verwennerij er zal zijn. Ook voor de kids zal er weer genoeg te beleven zijn!

Delen