Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

What the Fork

Je hebt foodtruckfestivals en je hebt What the Fork?!? Een driedaags event op de Pier dat al je zintuigen eens goed wakker schudt! Dus geef je smaakpapillen een feestje en kom ook langs op Scheveningen.

Meer dan 15 foodtrucks staan voor en op De Pier opgesteld. Je wandelt van de ene naar de andere culinaire verbazing. Elke hap is hier met liefde bereid. Dat proef je ook bij de vaste Pier-hotspots op de FoodBoulevard. Van vlees tot vega en van zout tot zoet en alles wat er tussen zit: What the Fork?!? schotelt je altijd iets bijzonders voor.

Onze foodtrucks en vaste venues staan voor ambachtelijk bereid. Dat geldt ook voor de Craft market tijdens What the Fork?!? Het is geweldige struinen langs deze markt met speciale en handgemaakte producten en delicatessen.

What the Fork?!? is rustig van je bijzondere gerecht genieten, pop-up shops bekijken en bandjes bewonderen. Maar je kunt ook een stapje verder. Wil je met een portie oesters in het reuzenrad genieten van het uitzicht op zee? Durf je met een hamburger op te bungee jumpen? Het kan allemaal. Kom eind november naar De Pier. Neem een hap, kijk en luister rond en snuif de zeelucht op. En denk: What the Fork?!?

Gratis parkeren kan op parkeerplaats Zwarte Pad op 5-10 minuten lopen van De Pier.Delen