Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

What the Fork?!

What the Fork?! Foodtruck Festival is deze zomer voor de 3e keer op De Pier. Niks is fijner dan met het mooie weer genieten van de lekkerste, vers gemaakte gerechten. Boven strand en zee verzamelen de beste foodtrucks om er gezamenlijk weer een smakelijk festival te maken.

Wie wat waar

Meer dan 15 foodtrucks staan voor-en op De Pier opgesteld; zo wandel je van de ene naar de andere culinaire verbazing. Want standaardgerechten? Daar doen wij bij What the Fork?!? niet aan! Proef, ontdek en laat je inspireren door de foodtrends van 2017, waar elk gerecht ambachtelijk en vol liefde bereid is. Van vlees tot vega en van zout tot zoet; de chefs schotelen je altijd iets heel bijzonders voor.

Aankomende weken zullen we jullie al een voorproefje geven van bij welke toffe foodtrucks jij je gerechten kan gaan halen en welke muzikale verwennerij er zal zijn. Ook voor de kids zal er weer genoeg te beleven zijn!

Zet 22 en 23 juli dikgedrukt on de agenda, want je kan dan weer je buik vol eten op What The Fork ?!? Foodtruck Festival.Delen