Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Wijn en spijs wandeling

Dit is écht een topwandeling: Scheveningen! Hier vind je - naast prachtig uitzicht op zee - restaurants van een heel hoog niveau. Geniet van de frisse zeewind, een lekkere wandeling en de ultieme wijnspijs combinaties bij de betere restaurants van Scheveningen!

Wie doen er mee?

Restaurant De Dis
Al eerder door jullie geroemd om de beste WijnSpijs combi van de maand, staan ze ook nu weer te trappelen om jullie te laten proeven van de nieuwe WijnSpijs combinatie!


Restaurant De Dagvisser
De Dagvisser is precies de tent waar je naar op zoek bent als je door de Scheveningse Haven loopt met de frisse zeewind in je neus. Er wordt hier gewerkt met de lekkerste en eerlijke vis. Of je nu komt voor krokante kibbeling, perfect gebakken schol of kreeft en oesters. Genieten zul je!Cottontree MER
In dit strakke interieur strijden het uitzicht en de gerechten om je aandacht. Deze sterrenzaak zit - heel toepasselijk - op 'Zeekant 60'. En daar is niets van gelogen. Terwijl Gert-Jan je de ene na de andere spannende combinatie uit de zee voor zet, kijk je uit over de zee. Een bijzondere ervaring!

Lemongrass Scheveningen
De naam Lemongrass doet misschien een Aziatische keuken vermoeden, maar je kon er niet meer naast zitten. Hier speelt enkel wijn de hoofdrol. De wijnkaart is meerdere keren in de (internationale) prijzen gevallen en de jaloersmakende wijncollectie is immens.

Cafe de Bayonne
Ach die heerlijke Baskische manier van leven. Een mooi glas wijn aan de bar, wat pintxos van idioot goede kwaliteit en plateau's vol streekkazen en hammetjes. Wat is het leven heerlijk! En nu dus ook in Scheveningen.

Het Gouden Kalf
Het Gouden Kalf wil een restaurant zijn waar je gaat eten met de mensen van wie je houdt. En dat is gelukt! Met maar liefst 35 open wijnen, lieve bediening en bijzondere gerechten fijne plek voor je hele familie.

Restaurant Mero
Mero staat bekend om haar kreeftenweek! Maar ook de rest van de maand is het hier heerlijk tafelen. In het pas op gefriste interieur ben je als een vis in het water!

Restaurant Tasca
Bij het knusse Tasca ben je even op vakantie in het zuiden. Rijke gerechtjes vol zonnige smaken. Je schuift hier met een gerust hart aan, want biologisch, lijngevangen, handgedoken, of wild is hier heel gewoon.

Meer info

Het duurt van 12.00 tot 17.00, dus genoeg tijd om rustig een hapje en drankje te nuttigen. En nog te bewegen natuurlijk!

◆ Tickets: €57,50
https://www.wijnspijs.nl/culinaire-wandeling/scheveningen/

◆ Alle acht deelnemende restaurants vind je hierboven. In verband met de beperkte capaciteit van De Dis en Tasca hebben we de route verdeeld. De ene route loopt via De Dis en de andere via Tasca - beide routes doen dus 7 restaurants aan.

◆ Benieuwd naar de hele agenda?
https://www.wijnspijs.nl/culinaire-wandeling

Delen