Buitengewoon
Scheveningen

The beach is always a good idea!

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Wijsjes op de Pier

En niet zomaar een wijsje: Lucy's Wijsje. Die inmiddels zeer bekende muzikale ontdekkingstocht verspreid zich al ver buiten Den Haag (de Veluwe mocht er dit voorjaar ook kennis mee maken tijdens het festival Where the Wild Are). Tijdens deze wandeling word je meegenomen door een muzikale gids die je niet alleen veel weet te vertellen over de muziek, maar die je ook nog eens introduceert aan nieuwe bandjes. Je hebt namelijk verschillende stops, bij verschillende muzikanten.

Op 2 oktober vindt Lucy's Wijsje plaats op een wel heel bijzondere locatie, namelijk op de gloednieuwe Pier van Scheveningen! Luister naar het beste uit de muzikale wereld, terwijl je stiekem geniet van het schitterende uitzicht en een ondergaande zon. Het wijsje start om 19.30 en sluit af met een groots eindfeest. Wij hebben geen redenen meer om niet te gaan.Delen