Buitengewoon
Scheveningen

The beach is always a good idea!

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Wildplukken voor surfers

Wildplukken wordt steeds populairder. Het is een superleuke bezigheid, het kost niks, je leert de natuur goed kennen en het eetbaar wilds is een stuk gezonder dan de groente en fruit uit de supermarkt. Goede redenen om je hier als surfer ook eens aan te wagen.

Lekkers uit de natuur
Want hoe leuk is het om tijdens je campertripje langs de franse kust je maaltje aan te vullen met lekkers uit de natuur? Of om na je surfsessie naar huis te fietsen door het park en daar een handvol groen te plukken om je mineralen en vitaminen weer aan te vullen na het surfen? Of om te genieten van een heerlijke wilde kruidenthee bij het kampvuur?Op wildplukavontuur met Bosbaas Edwin
Natuurlijk moet je wel weten wát je dan kan eten uit de natuur, want er zijn ook planten die behoorlijk giftig zijn. Dus gaan we met surfles.nl op wildplukavontuur met Bosbaas Edwin. Hij weet superveel van al het eetbaars in de natuur en gaat ons vertellen wat we allemaal kunnen plukken na een surfsessie.

Info en Aanmelden
Aanmelden via linde@surfles.nl
Kosten 15 euro per persoon

Check voor meer info: https://www.facebook.com/events/227482917654994/

Delen