Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Wintersport aan zee

Het enige voordeel van de zomer inruilen voor de winter is het feit dat er weer reikhalzend uitgekeken kan worden naar het wintersportseizoen. Nu zelfs vroeger dan verwacht, want op zaterdag 17 oktober staat Scheveningen volledig in het teken van deze gevierde sportvakantie. De Telegraaf organiseert op de eerste dag van de herfstvakantie premiere van de Nationale Wintersportdag. In samenwerking met de Nederlandse Ski Vereniging en Stichting Marketing Scheveningen wordt het strand dé plek waar Tirol, Snowworld en echte sneeuw samenkomen. Neem dus nog een slokje van je gluhwein en check de laatste wintersportmode, want 17 oktober staat niet het strandgevoel centraal, maar het wintersportgevoel.

Er is veel te doen, denk een Winter Funpark voor kinderen, een Tiroler Stube, een winterse modeshow door de Skihut, een skidorp met skishopjes en vele andere winterse activiteiten. Daarnaast staat de Ski Shoe Run centraal. Een ludieke run op het strand van Scheveningen. Voor de winnaars in de categorieën man, vrouw en kind liggen mooie prijzen klaar, waaronder een wintersportweekend met Cordenon. Kom dus in wintersportstemming aan de Scheveningse kust!
Delen