Buitengewoon
Scheveningen

The beach is always a good idea!

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Wintervuurwerk

Scheveningen is in de wintermaanden weer het decor van kleurrijke vuurwerkshows. In november en december wordt gedurende meerdere weekenden wintervuurwerk afgeschoten rond De Pier in Scheveningen.

Wintervuurwerk 2016
Voor het eerst in de geschiedenis van het Nederlandse vuurwerk wordt er ten noorden en ten zuiden van De Pier vanaf het strand een synchroon geschoten vuurwerkshow afgeschoten.

Zaterdag 19 november om 19:00 uur gaat het eerste wintervuurwerk van start als afsluiter van de Red Bull Knock Out, waarbij de kleuren rood, paars, geel en zilver centraal staan. Daarna volgen vuurwerkshows op zaterdag 10 december, zondag 18 december en (onder voorbehoud) op Tweede Kerstdag 26 december.De starttijden van de vuurwerkshows is steeds 19:00 uur. Het wintervuurwerk is goed te zien vanaf de boulevard en het strand van Scheveningen. Bij sterke wind bestaat de mogelijkheid dat het vuurwerk op last van de Provincie Zuid-Holland geen doorgang vindt.

Schaatsen en roetjsen
Om het winterfeest compleet te maken kun je tijdens de kerstvakantie ook schaatsen voor het Kurhaus hotel én funsliden van een 30 meter lange roetsjbaan voor De Pier op de boulevard van Scheveningen.

Delen