Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Yogaseads Najaars detoxweek

Heb jij ook behoefte aan een body & mind schoonmaak na het goede leven van de zomer? Meld je dan aan voor de home detox yoga health week bij Yogaseads!

Een perfecte tijd om te detoxen is natuurlijk in het voorjaar, maar wist je dat het ook juist heel goed is om in het najaar te detoxen? Hiermee ontdoe je je lichaam van ophoping van afvalstoffen die je in de overdaad van de zomer opgebouwd hebt. En vooral belangrijk: je geeft je immuunsysteem een flinke boost! Je bereidt je hiermee zowel fysiek als mentaal voor op de winter.

Wat gaan we doen?

Elke ochtend yogalessen, meditatie, juices en recepten mee om thuis gezond en lekker te detoxen met natuurlijk plantaardig gezond eten. Een week die je oppept, slechte gewoontes verbreekt en misschien net even die overtollige zomer kilootjes eraf helpt als je dat nodig hebt.

Je krijgt recepten en inspiratie voor gerechten mee. Na elke yogales is er een heerlijke juice! Deze week wordt verzorgd door Barbara van Dortmond.

Data en tijden

Start bijeenkomst info en yoga: woensdag 5 oktober 17.15 - 183.0 uur

Start zaterdag 8 oktober: yogales 12.00 - 13.15 uur

Zondag 9 oktober 15.30 -16.45 uur

Elke doordeweekse ochtend: yoga van 6.45 tot 7.45 uur

Vrijdagochtend 14 oktober: laatste les.

Kosten

Yogaseads member €110,-
Non Yogaseads members €125,-

Aanmelden via info@yogaseads.nl

Meer lezen? YogaseadsDelen