Buitengewoon
Scheveningen

The beach is always a good idea!

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Buitengewoon Feest aan Zee

Volg je ons al op Instagram? Nee? Zonde, want er staan werkelijk de meest kunstige kiekjes op. Afgelopen jaar stond ons account in het teken van fotografie en een oogje hebben op Scheveningen. Mensen lieten Scheveningen door hun ogen zien aan ons, en stegen met hun camera's zelfs naar grote hoogten. Komend jaar kondigen we een nieuw thema aan, en dat vieren we met dit artikel!

Feest aan Zee

Zoals je waarschijnlijk al in de wandelgangen en de duinpaden gehoord hebt, vieren we het komende jaar Feest aan Zee. We vieren namelijk het 200 jarig bestaan van de badplaats, Scheveningen.

We vieren dit natuurlijk in stijl! Er is een speciale organisatie die dit op zich neemt, en via This is The Hague kan je alles blijven volgen.

Maar wij blijven ook niet stil zitten en bij ons zal je ook de volledige evenementen agenda kunnen vinden, en alle leuke tips die daaraan vast zitten.Er zullen dit jaar veel activiteiten op elk gebied georganiseerd worden om Scheveningen te bejubelen.

Kortom het wordt een spetterend jaar, waarin jij een duikje kan nemen in onze badplaats en je onderdompelen in kunst, cultuur en natuur.

Buitengewoon Feest

Voor ons is het niet alleen tijdens het 200 jarig bestaan een feest aan zee, maar ook alle andere dagen!

Vandaar dat wij voor ons nieuwe thema op de Instagram hebben gekozen voor 365 dagen per jaar een Feest aan Zee.

Kunst, cultuur & natuur vieren hoogtij! Tag ons in prachtige plaatjes van Scheveningen met #feestaanzee of #btngwn.

En wie weet reposten we jouw foto! Hiermee verdien je eeuwige roem in onze gallerij. Wat wil je nog meer?

Vier 2018 met ons mee, met alle dagen een feest aan zee. We zien graag jouw kijk op onze prachtige badplaats. Van creatief tot culinair, alle kiekjes zijn welkom.

Dus waar wacht je nog op? Trek erop uit en maak dat plaatje, dat je morgen misschien wel terug ziet op Buitengewoon Scheveningen.

En vergeet niet onze tips en agenda in de gaten te houden, zodat elk bezoekje aan zee een feest blijft!

Delen

Bekijk ook deze items

Marktplaats winkel in de Keizerstraat

Leuk hoor, dat Marktplaats, maar soms wil je gewoon direct kunnen zien en voelen wat je van plan bent te kopen. Dat kan nu! Op de Keizerstraat is de allereerste Markplaatswinkel van Nederland geopend. In 'Uw Winkeltje' kun je een kast, plank of kledingrek huren tegen een vast bedrag, waar je jouw spullen uit kunt stallen voor de verkoop. De opbrengst is volledig voor jou. Dus naar die zolder, de schuur, of gewoon even speuren in huis. Want zeg nou zelf, dit is toch veel leuker dan online?

Lees verder

‘Non-fish Scheveningen’

Lisette Kreischer is een van de bedenkers van The Dutch Weed Burger. Een plantaardige burger met, jawel, zeewier. Dat is totaal geen vreemde toevoeging. Sterker nog, zeewier zal langzaam onderdeel worden van ons dieet. En dat is goed, want het is niet alleen heel gezond, maar ook goed voor onze planeet. Volgens Lisette is dat een win-win situatie en de reden dat zij samen met collega Roos en Stichting Noordzeeboerderij een handig receptenboek schreef over zeewier: Groente uit Zee.Lisette heeft het er maar druk mee, want al bellend op de fiets door een druk Amsterdam vertelt ze hoe ze als...

Lees verder

Fotowedstrijd Oogje op Scheveningen Winnaar

Afgelopen jaar hebben jullie de mooiste foto's gemaakt en met ons gedeeld! De foto met de meeste likes werd verkozen tot foto van de maand (zoals deze) en met achtergrond informatie op onze website geplaatst. Daarna kon je op onze Facebook pagina je stem uitbrengen op deze foto. De uiteindelijke winnaar is vandaag eindelijk beloond met een overnachting aan zee inclusief ontbijt bij het Carlton Beach Hotel!De winnaarNa uitgevogeld te hebben wie deze prachtige foto heeft gemaakt, hebben we haar het hemd van het lijf gevraagd.Toen kwamen we er achter dat Bea de Bruin woonachtig is in het prachtige Gelderland....

Lees verder