Buitengewoon
Scheveningen

The beach is always a good idea!

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Fotowedstrijd Oogje op Scheveningen

Afgelopen jaar hebben jullie de mooiste foto's gemaakt en met ons gedeeld! De foto met de meeste likes werd verkozen tot foto van de maand (zoals deze) en met achtergrond informatie op onze website geplaatst. Tot en met 10 februari 2018 kun je op onze Facebook pagina je stem uitbrengen op deze foto. De uiteindelijke winnaar wordt beloond met een overnachting aan zee inclusief ontbijt bij het Carlton Beach Hotel!

Even voorstellen

Na uitgevogeld te hebben wie deze prachtige foto heeft gemaakt, hebben we haar het hemd van het lijf gevraagd.

Bea de Bruin woont niet in Scheveningen maar is woonachtig in het prachtige Gelderland. Daar is ze omringd door veel mooie natuur, vooral heide, prachtige bossen en water.

Een inspirerende omgeving die ze graag vast legt op de gevoelige plaat. Maar niet alleen het oosten kan Bea bekoren, Scheveningen heeft ook haar hart gestolen met zijn fantastische natuur.Fotograferen is niet haar dagelijkse bezigheid, ze werkt in de psychiatrie. Toch vindt ze het heerlijk om na een dienst haar hoofd leeg te maken door met haar camera op pad te gaan.

De foto


Bea fotografeert vooral op gevoel, en wordt daarbij geinspireerd door Moeder Natuur. Ik denk dat wij een beetje hetzelfde gevoel kregen bij deze foto als Bea had toen zij hem maakte.

"Het gevoel dat door mij heen ging bij het maken van deze foto was vrijheid!"

Daarom vonden jullie waarschijnlijk deze foto ook mooi en sterk, omdat het een fijn gevoel op roept. Toch?


Scheveningen door de ogen van


Als Bea aan Scheveningen denkt, denkt ze zeker aan vrijheid, romantiek en vooral sfeer en gezelligheid.

Favoriete plekjes heeft ze daarom ook niet, eigenlijk vindt ze het overal heerlijk hier. En dat vinden wij leuk om te horen, want waar je hier ook bent, het hier is toch wel fantastisch

Wil je toch nog wat aanraders, of tips? Dan ben je hier aan het juiste adres. Meer natuurfoto's van Bea zien of onze Instagram volgen, dat kan natuurlijk ook, als je vandaag niet hier bent en toch wilt genieten van de pracht en praal.

Delen

Bekijk ook deze items

Cinco razones

Een tijdje geleden kon je in onze tips al lezen over het Venezolaanse/Latijns Amerikaanse restaurant, Ron y Sazon. Dit advies heb ik zelf nog een keer opgevolgd door nog meer van de kaart te proberen. Toen vond ik het wel lief en attent om even vijf redenen op een rijtje te zetten, voor de Buitengewone lezers, waarom je echt je smaakpapillen moet verwennen bij dit Scheveningse juweeltje! 1. Holy guacamole, de huisgemaakte knapperige tortilla chips zijn op zich al genoeg reden om naar dit restaurant te gaan. Maar de guacamole, o die guacamole! Hemelse groene dip, die smelt op je...

Lees verder

​Wat reilt en zeilt in Scheveningen?

Vorige week stelde mijn collega redacteur Eileen zich voor, deze week is de beurt aan mij. Mijn naam is Hester, en samen met Eileen zorg ik voor Buitengewoon Scheveningen in digitale vorm, van website tot nieuwsbrief (ontvang jij hem al?) social media.De zee, het strand, de Pier en de kust zijn tenslotte de levensaderen van Scheveningen, that’s where the magic happens! Als freelancer ben ik onder andere betrokken bij diverse zeilregatta’s en sportieve evenementen in Scheveningen. Vanuit deze hoedanigheid probeer ik jullie op de hoogte te houden wat er zoal reilt en zeilt in Scheveningen.Wisten jullie dat de Scheveningse haven...

Lees verder

Ontspannend

Iedereen houdt ervan, iedereen doet het. Nee niet dat... ik heb het over ontspannen! Chillen, relaxen, de beentjes omhoog, je kent het wel. Daar gaan we het vandaag even over hebben. Want ontspannen dat kunnen wij buitengewoon hier op Scheveningen, naast hard werken dan. Dus vandaag mijn favoriete ontspanningsdag op Scheveningen, speciaal voor jou! Ga even zitten, adem in, adem uit, ontspan! O ja en lees natuurlijk...Een goed beginIs het halve werk toch? Dus een perfecte dag vol ontspanning, begint eigenlijk met een heerlijk ontbijtje. Als je dat in Scheveningen wilt dan raad ik je de ZO aan, want omg...

Lees verder