Buitengewoon
Scheveningen

The beach is always a good idea!

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Fotowedstrijd Oogje op Scheveningen Winnaar

Afgelopen jaar hebben jullie de mooiste foto's gemaakt en met ons gedeeld! De foto met de meeste likes werd verkozen tot foto van de maand (zoals deze) en met achtergrond informatie op onze website geplaatst. Daarna kon je op onze Facebook pagina je stem uitbrengen op deze foto. De uiteindelijke winnaar is vandaag eindelijk beloond met een overnachting aan zee inclusief ontbijt bij het Carlton Beach Hotel!

De winnaar

Na uitgevogeld te hebben wie deze prachtige foto heeft gemaakt, hebben we haar het hemd van het lijf gevraagd.

Toen kwamen we er achter dat Bea de Bruin woonachtig is in het prachtige Gelderland. Daar is ze omringd door veel mooie natuur, vooral heide, prachtige bossen en water.Een inspirerende omgeving die ze graag vast legt op de gevoelige plaat. Maar niet alleen het oosten kan Bea bekoren, Scheveningen heeft ook haar hart gestolen met zijn fantastische natuur.

Fotograferen is niet haar dagelijkse bezigheid, ze werkt in de psychiatrie. Toch vindt ze het heerlijk om na een dienst haar hoofd leeg te maken door met haar camera op pad te gaan.

En nu heeft ze de buitengewone fotowedstrijd gewonnen en kan ze binnenkort naar Scheveningen komen om te genieten van een heerlijke overnachting aan zee.

De winnende foto

Bea fotografeert vooral op gevoel, en wordt daarbij geinspireerd door Moeder Natuur. Ik denk dat wij een beetje hetzelfde gevoel kregen bij deze foto als Bea had toen zij hem maakte.

"Het gevoel dat door mij heen ging bij het maken van deze foto was vrijheid!"

En Scheveningen roept dat gevoel ook op als je er bent. Daarom is deze foto misschien ook wel de winnende foto geworden. Je ziet duidelijk dat het Scheveningen is, maar het geeft ook het gevoel weer dat Scheveningen mensen geeft!

Scheveningen door de ogen van

Als Bea aan Scheveningen denkt, denkt ze zeker aan vrijheid, romantiek en vooral sfeer en gezelligheid.

Favoriete plekjes heeft ze daarom ook niet, eigenlijk vindt ze het overal heerlijk hier. En dat vinden wij leuk om te horen, want waar je hier ook bent, het hier is toch wel fantastisch.

Wil je toch nog wat aanraders, of tips? Dan ben je hier aan het juiste adres. Meer natuurfoto's van Bea zien of onze Instagram volgen, dat kan natuurlijk ook, als je vandaag niet hier bent en toch wilt genieten van de pracht en praal.

De prijs

En wat Bea te wachten staat? Wakker worden met een weids uitzicht over zee. Heerlijk uitrekken op het balkon. Het strand lonkt, maar eerst genieten van een uitgebreid ontbijt. De zee maakt iedereen gelukkig. Het wordt een heerlijke dag.

In de ochtend een strandwandeling, 's middags een boek lezen in de strandstoel of slenteren op de boulevard en 's avonds lekker eten in de Smuggler's Bar & Grill en met zonsondergang borrelen in de Beachclub. Geen dag is hetzelfde.

Ja lieve mensen dit is een prachtig plaatje toch? Even ontspannen, lekker weg aan zee. Een prijs om van te dromen, en voor Bea om te doen; een overnachting aan zee inclusief ontbijt bij het Carlton Beach Hotel!

Ze mag natuurlijk ook gebruik maken van alle faciliteiten van het hotel en die zijn niet mis. De heerlijke spa, sport en health center zorgen dat ze helemaal zen weer naar huis gaat.

Iedereen bedankt die prachtige plaatjes heeft geschoten en gestemd heeft! Houd je oren en ogen open, want wie weet komt er binnenkort wel weer een leuke actie aan...


Delen

Bekijk ook deze items

Fotowedstrijd Oogje op Scheveningen

Afgelopen jaar hebben jullie de mooiste foto's gemaakt en met ons gedeeld! De foto met de meeste likes werd verkozen tot foto van de maand (zoals deze) en met achtergrond informatie op onze website geplaatst. Tot en met 10 februari 2018 kun je op onze Facebook pagina je stem uitbrengen op deze foto. De uiteindelijke winnaar wordt beloond met een overnachting aan zee inclusief ontbijt bij het Carlton Beach Hotel!Even voorstellenWe zagen ontzettend mooie plaatjes voorbij komen het hele jaar van deze fotograaf. Niet alleen maakt hij haarscherpe kiekjes, ook legt hij de sfeer goed vast. De ijskoude onverbiddelijke Noordzee...

Lees verder

Geen herfstblad voor de mond

Er moet ons iets van het hart, iets over Scheveningen, winkelen en eten. Het barst hier namelijk van de leuke kleine winkeltjes. En nu het kouder wordt, hebben wij behoefte aan comfort food. Toch wordt er vaak naar de grotere supermarkten gewandeld voor het gemak. Maar wij willen jullie er even aan helpen herinneren waar je nog meer eten kan halen. Tja waar het hart vol van is, loopt de mond van over. Leef je uitVoor groente en fruit kan je je hart ophalen in Scheveningen bij dit adresje. Wat dacht je van Krijn Pronk in de Marcelisstraat? Elke dag...

Lees verder

Fotowedstrijd Oogje op Scheveningen

Afgelopen jaar hebben jullie de mooiste foto's gemaakt en met ons gedeeld! De foto met de meeste likes werd verkozen tot foto van de maand (zoals deze) en met achtergrond informatie op onze website geplaatst. Tot en met 10 februari 2018 kun je op onze Facebook pagina je stem uitbrengen op deze foto. De uiteindelijke winnaar wordt beloond met een overnachting aan zee inclusief ontbijt bij het Carlton Beach Hotel!Even voorstellenDe man achter de foto van afgelopen maand is Elko Fousert. Hij komt uit Leusden, maar verblijft sinds ongeveer een half jaar heel veel bij zijn vriendin in Den Haag....

Lees verder