Buitengewoon
Scheveningen

The beach is always a good idea!

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Te kust en te fit

De zomer was dan misschien niet wat je ervan verwachtte; de druppels vielen veelvuldig in het zand. Maar we hebben toch nog wat mooie dagen gehad. De terrassen liepen nog heel wat dagen over. Daar vloeide de drank rijkelijk en er was eten in overvloed. Er bestaat zoiets als wintervacht, maar toch is zomerzwembandjes ook een fenomeen, althans voor ons. Dus doof de barbecue en lees even mee met deze tips om niet alleen in beweging te komen, maar ook gewoon lekker in je vel te zitten.

Buiten sporten

De beste beweging is buiten, en die is nog gratis ook! Niet alleen heeft de gemeente een mooi fitness parkje neergezet aan de kust, je kan ook gaan wandelen.En dat laatste word je ook nog eens heel erg gemakkelijk gemaakt met de online looproutes waar wij een mooi stukje over geschreven hebben.

Zo kan je ook stad en strand met elkaar combineren. En zeg nou zelf; waar word je meer zen van dan van een heerlijke ouderwetste uitwaai wandeling op het strand?

Daar hebben we ook nog een ander antwoord op dan niks. Namelijk de Roxy fitness dagen bij Hart Beach! Een sportieve zaterdag die eindigt met een beetje zen, en laten wij nou net een give away hebben...

Hemelse massages

Lekker in je vel zitten is minstens zo belangrijk voor je welzijn, dus vandaar deze tip. Voor een goede massage ben je bij onze kust aan het juiste adres.

We hebben meerdere lievelingen, dus komt ie. Wil je met je voeten een magisch massage paradijs binnenstappen, raden wij je aan om bij La Caldera binnen te stappen.

Hier word je even helemaal zen gemasseerd en kom je weer dicht bij jezelf te staan. Een gezichtsbehandeling en massage in een, er wordt goed geluisterd naar wat jij nodig hebt.

Je kan natuurlijk ook even langs Tamar van Massages aan zee lopen, die weer een hele andere massage technieken heeft. En op verzoek trouwens ook letterlijk massages aan zee geeft!

Mocht je beter willen slapen, dan kan je langs Room for Beauty die speciale slaapmassages geven. Hierdoor slaap je vast als een roos na een bezoekje!

Van binnen

Wil je wel bewegen maar liever niet in de regen? Of gewoon niet buiten? Dan hebben we nog een tip voor je, dus nu heb je geen excuus meer om niet naar Scheveningen te komen.

Want ook binnen kan je sporten aan de kust! Wat dacht je van de luxe Max Health? Of misschien wil je liever naar Intension, Basic Fit, Fit for Free of Statensport, alle sportscholen op een rijtje, er zit vast wel een voor jou tussen.

En wil je een beetje rust in de tent? Dan hebben we ook goed nieuws, de Yogaseads Studio zit op steenworp afstand van het strand! Of ga een baantje trekken in de Blinkerd dan maar?

Kortom er is te kust en te keur bij ons op Scheveningen. En te fit bestaat niet! Lekker in je vel de winter straks door, want stiekem kijken we daar ook alvast een beetje naar uit. Welk seizoen het ook is, aan zee is het nooit mis!

Delen

Bekijk ook deze items

Fotowedstrijd Oogje op Scheveningen

Afgelopen jaar hebben jullie de mooiste foto's gemaakt en met ons gedeeld! De foto met de meeste likes werd verkozen tot foto van de maand (zoals deze) en met achtergrond informatie op onze website geplaatst. Tot en met 10 februari 2018 kun je op onze Facebook pagina je stem uitbrengen op deze foto. De uiteindelijke winnaar wordt beloond met een overnachting aan zee inclusief ontbijt bij het Carlton Beach Hotel!Even voorstellenOp welke foto alle ogen gericht waren afgelopen maand? Nou op deze parel van Jop Hermans. Hij woont sinds een aantal jaar in Scheveningen, waar hij naar eigen zeggen een...

Lees verder

De handen uit de mouwen steken op Scheveningen

Achter de duinen, aan de roemruchte Noordzee, ligt een ambachtelijke zeilmakerij verscholen waar een vak met liefde wordt beoefend, Zeilmakerij Stitch. Hier steekt Frederik Quaedvlieg graag zijn handen uit de mouwen voor reparatie, creatie en ontwerp van alle doek toepassingen. Lees even mee in de wereld waar af toe misschien een steekje los zit, maar geen steekjes vallen.Stukje geschiedenis Het kan best zijn dat je een keer bij een strandtent hebt gezeten op een kussen gemaakt door Stitch! Tegenwoordig maakt Frederik ook andere producten zoals boottenten, afdekzeilen, strandstoeltjes, tenten, kussens op maat, je kan het zo gek niet bedenken. Eigenlijk...

Lees verder

Jaap Pronk: "Kijk naar de gevels!"

Jaap Pronk is schipper bij de Koninklijke Nederlandse Reddingmaatschappij en is daar al jaren op zijn plek. “Ik startte in 1977 als vrijwilliger en kwam eind jaren tachtig in vaste dienst. Eerst als motordrijver, later als stuurman en toen als schipper. Dit is nooit gaan vervelend!” Jaap zal dit nog 4 jaar doen, want daarna moet hij stoppen. Echt weggaan bij de KNRM zal hij niet overigens. Als geboren Scheveninger met een vuurtorenwachter als vader, houdt hij van de zee, de witte huisjes en de vuurtoren.Waar ga je graag eten en drinken?“Wij gaan niet heel vaak uit eten, maar ik...

Lees verder