Blijf BUITENGEWOON GENIETEN

Scheveningen kijkt naar je uit! Blijf GEWOON genieten van de frisse zeelucht, een versgebakken visje of de zonsondergang. Geniet van BUITEN op het strand of het terras, pak een golf of duik in de zee. Zoek de fun en gezelligheid op van het uitgaansleven. De agenda is 365 dagen bomvol. Tijdens de renovatie zijn er regelmatig BUITENGEWONE extra activiteiten.

 

EVENEMENTEN & ACTIVITEITEN

Scheveningen kijkt naar je uit deze zomer. De inmiddels iconische grote zonnebril ligt binnenkort weer op het strand te schitteren in een nieuw jasje. De speciale voetgangersbruggen die strand en boulevard binnendoor met elkaar verbinden, zijn klaar voor gebruik. Beklim de treden naar 7 meter hoogte voor een unieke kijk over zee en over het bouwterrein

 

GASTVRIJHEID, PLATTEGROND & ROUTE

Een warm welkom in jouw favoriete badplaats. Van het moment tot je thuis de deur dichttrekt, tot je op het terras bij jouw favoriete strandpaviljoen een biertje bestelt. Buitengewoon Scheveningen zorgt voor jouw BUITENGEWONE ervaring. Verdwaald op je route? Tijdens de renovatie zie je regelmatig hostesses die je de weg wijzen. Liever zelf speuren? Download dan de plattegrond!

TIP: Nog geen idee hoe je naar Scheveningen wilt reizen? Bekijk dan de handige waaierkaart!

 

EXPOSITIE

Laat je bij je bezoek aan de boulevard verrassen door de Buitenexpositie. Op de buitengewone schutting vind je wisselende verhalen en beeldexposities.

Over de renovatie

Meer weten over de renovatie, het ontwerp en de aanpak? Bekijk dan de projectpagina.