Buitengewoon
Scheveningen

Winter aan zee

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Over Buitengewoon Scheveningen

Stichting Marketing Scheveningen bouwt online en offline aan een Buitengewoon Scheveningen. We stimuleren en ondersteunen lokale initiatieven en evenementen en zetten samen met inwoners, ondernemers, en bezoekers, Scheveningen nΓ³g beter op de kaart.

Via Buitengewoonscheveningen.nl en onze social media kanalen houden we inwoners, bezoekers en fans op de hoogte van de leukste tips, inside stories en things to do op Scheveningen. Organiseer je een evenement in Scheveningen waar we je bij kunnen helpen? Stuur een mail naar de redactie!

Tijd om te stemmen!

Afgelopen jaar hebben jullie de mooiste foto's gemaakt en met ons gedeeld! De foto met de meeste likes werd verkozen tot foto van de maand (zoals deze) en met achtergrond informatie op onze website geplaatst.

Tot en met 10 februari 2018 kun je op onze Facebook pagina je stem uitbrengen op deze foto. De uiteindelijke winnaar wordt beloond met een overnachting aan zee inclusief ontbijt bij het Carlton Beach Hotel!

Feest aan zee

Vanaf nu is het tijd voor feest aan zee! Deel je feestelijkste foto op Instagram met de #feestaanzee en wie weet delen wij jouw foto met onze fans! In de loop van dit feestelijke jaar zullen we met wederom een gave foto actie komen!

Instagram

Tag jij #BTNGWN op Instagram?


Scheveningen Live

This Feed Uses Adobe Flash Player

Meer van Scheveningen zien? Check de bestuurbare webcam van Zeewebcamscheveningen.nl.