Veel bezoekers bij Dag van de Bouw

Op zaterdag 8 juni was het de Dag van de Bouw. In heel Nederland stelden bouwers voor 1 dag de bouwplaats open. Het was de kans om een unieke kans in het bouwterrein van aannemer Heijmans te krijgen. . Van 10.00 tot 16.00 uur was iedereen welkom om met eigen ogen de renovatie van dichtbij te bekijken.

Een buitengewone renovatie

Er wordt gewerkt aan de boulevard van Scheveningen. Wat wordt er gebouwd? De boulevard krijgt een nieuwe indeling, wordt een stuk breder én lekker groen. De nieuwe boulevard krijgt een centraal plein voor het Kurhaus met een tapijt van natuursteen bestrating en prachtige verlichting. Een brede trap en twee nieuwe hellingbanen brengen je van de boulevard rechtstreeks naar het strand.

Dit was het programma Dag van de Bouw

Expeditie (rondleiding)

We gingen op zoek naar de grootste voertuigen van de bouw! Enthousiaste medewerkers van Heijmans gaven je een inkijkje in hun werkzaamheden op deze unieke plek. Rondleidingen startten om: 10:30 uur, 11:30 uur, 12:30 uur, 13:30 uur, 14:30 uur en 15:30 uur. Vooraf inschrijven was niet nodig. Je kon zelf ook over het bouwterrein wandelen. In de bouwketen kon je een kijkje nemen bij de ontwerptekeningen en vragen stellen. De hele dag kon je een unieke prijs winnen: een ritje in een grote wagen over de bouwbrug die exclusief voor materieel was.

Kinderactiviteiten (doorlopend)

De kids konden zich op de bouwplaats helemaal uitleven! Ze klommen op grote Heijmansvoertuigen voor een geweldige foto. Er waren tekenactiviteiten met een geweldige prijs: een ritje in een grote wagen over de bouwbrug die exclusief voor materieel was. Er was een springkussen en mascotte Bertie van LEGOLAND® Discovery Centre kwam twee keer langs om de kinderen te vermaken.

Leuke extra’s

Uiteraard maakten we er samen met de gastvrije badplaats ondernemers een onvergetelijke dag van. We genoten van een kopje koffie of thee en straatmuzikanten zongen en speelden ons toe met uitzicht op zee. We bekeken waanzinnige shots in de buitenbioscoop.

Korting op LEGOLAND en SEA LIFE

Tijdens de Dag van de Bouw kreeg je als bezoeker niet alleen toegang tot het fascinerende bouwterrein, maar kreeg je ook een exclusief voordeel! Bij de entree ontving je een polsbandje en profiteerde je die hele dag van €10,- korting op de entree gaf bij LEGOLAND Discovery Centre en/of SEA LIFE.

Praktische info

Tijdschema:

  • Rondleidingen: 10.30, 11.30, 13.30, 14.30 en 15.30 uur
  • Bouwbrug experience voor winnaars: 12.00 en 15.00 uur
  • Meet & Greet met Bertie van LEGOLAND: 12.00-12.30 uur en 15.00-15.30 uur
  • Bouwterrein open en kijkje in de keet tussen 10.00 en 16.00 uur
  • Live muziek door straatmuzikanten: tussen 12.00 en 16.00 uur

Toegankelijkheid:
Het bouwterrein was voor mindervaliden te bereiken via de toegangshelling bij De Pier. In het bouwterrein ligt een betonpad.

Aftermovie

Foto's van Dag van de Bouw

Bekijk artist impressies