Buitengewoon
Scheveningen

Aan zee is het net werken

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Aan zee is het net werken


Werken aan zee
Scheveningen biedt een inspirerende omgeving voor vergaderingen, een strandsessie om met collega's tot de beste ideeën te komen, een bedrijfsuitje of een dagje flexwerken. Aan zee is het net werken.


Ondernemen op Scheveningen

Stichting Marketing Scheveningen nodigt ondernemers uit om bestaande en nieuwe initiatieven en ontwikkelingen te delen. Dit kan door de redactie te mailen op persberichten@buitengewoonscheveningen.nl.


Initiatief van Stichting Marketing Scheveningen
Scheveningen Zakelijk is, net als Scheveningen Zuivert en Buitengewoon Scheveningen, een initiatief van Stichting Marketing Scheveningen. Stichting Marketing Scheveningen verzorgt de lokale en regionale marketing & communicatie van Scheveningen. Ze legt verbindingen tussen strand, stad én haven, dorp en Bad, en initieert en ondersteunt evenementen en activiteiten op Scheveningen.


Buitengewoon Scheveningen Arrangement
Wij helpen onze lokale ondernemers graag en hebben het volgende voorstel: U bedenkt een zakelijk Buitengewoon Scheveningen Arrangement en wij schrijven over uw arrangement op onze website en delen het op onze social media kanalen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de redactie van Stichting Marketing Scheveningen via persberichten@buitengewoonscheveningen.nl.