Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Een gekroonde voorstelling

Een Haags accent, het koningshuis en wat lucky shots. Dit zijn de ingrediënten voor Lucky TV! Als je de avonturen van Willy en Max niet helemaal hebt meegekregen, raden wij je aan om toch even in het archief van De Wereld Draait Door te duiken. Daar kan je je uren onderdompelen in de grappige filmpjes. Maar die zijn niet alleen meer te zien op TV, namelijk al een tijdje in het Zuiderstrandtheater. En daar blijven ze nog een maand, dus als je snel bent...

Get Lucky

LuckyTV beklimt de bühne! Dit voorjaar verhuisde Lucky-maker Sander van de Pavert zijn studio naar het Haagse Zuiderstrandtheater voor een onvergetelijke televisieavond achter de duinen. En met groot succes! Helaas moet Scheveningen al bijna weer afscheid nemen van deze show. Maar niet getreurd, je hebt nog een maand de tijd om van de voorstelling te komen genieten.Vanuit thuisbasis Den Haag presenteert LuckyTV in samenwerking met het Zuiderstrandtheater een hilarische en messcherpe theatershow: Lucky Live. Een zinderende excursie door het Hollandse medialandschap onder leiding van televisiegids Sander van de Pavert.

Hoge verwachtingen

Al tien jaar lang vat LuckyTV de televisiedag samen na De Wereld Draait Door. Van de onweerstaanbaar Haagse koning Willy tot het journalistieke onbenul in Werken bij de NOS: geraffineerd verknipt Van de Pavert het nieuws tot een nieuwe werkelijkheid. Met medische precisie haalt hij onze politici de woorden uit de mond of duikt hij vuistdiep in de jungle van Freek Vonk.

Zijn dagelijkse filmpjes mogen kort van duur zijn, maar voor Van de Pavert gaat aan elke Lucky een uitzinnig avontuur vooraf. Zijn dwalingen door de beeldenbrij leidden tot bizarre ontdekkingen, groteske experimenten, en een schat aan ongebruikt materiaal. In Lucky Live maakt Van de Pavert het publiek deelgenoot van die magie en geeft hij een exclusief kijkje in de keuken van LuckyTV.

Met de vingers aan de knoppen en op vertrouwde wijze neemt de man achter LuckyTV ons mee naar de onwaarschijnlijke wereld achter ons beeldscherm, in een televisieavond waar je niet voor thuis blijft. Lucky Live. De Televisieavond waar je niet voor thuis blijft

Dus kom ook de hysterische lach van Maxima live luisteren, en de droge grappen van onze kroonprins bewonderen. Sowieso dat jij je lucky voelt na deze voorstelling!

Bereikbaarheid

Het theater is goed bereikbaar met de tram en shuttlebusjes. Parkeren op het terrein rondom het Zuiderstrandtheater kost €5, zowel overdag als s'avonds. Let op! U krijgt geen inrijkaart, maar u heeft wel een uitrijkaart nodig om het terrein te verlaten. De uitrijkaart á €5 kunt u in het theater kopen; bij de informatiebalie en de bars en bij de parkeerautomaten aan de buitenkant van het theater, naast de ingang (betaling uitsluitend per creditcard of pinpas). Het tarief van €5 geldt ook voor kort parkeren.

Twee elektrische shuttles rijden rondom voorstellingen gratis in een pendeldienst van en naar het Zuiderstrandtheater. Je kunt opstappen op een vast punt vóór benzinestation BP Statenlaan, dichtbij halte Statenlaan (tram 11) en halte Van Boetzelaerlaan Noord (tram 16). Je herkent de shuttles aan de Zuiderstrandtheaterlogo's. Het exacte vertrek- en aankomstpunt kan je op de site terugvinden.

Zuiderstrandtheater
Houtrustweg 505*
2583 WB Den Haag
*indien onbekend, voer dan Houtrustweg 600 in

Delen