Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Daghappen in de Keizerstraat

18 maart 2019 - In Jorplace wordt regelmatig wat leuks georganiseerd, naast dat je er kan slapen natuurlijk! Afgelopen weekend kon je in dit hippe hostel de dansvloer nog op, maar niet getreurd want er komen vast nog wel leuke feestjes aan richting zomer. Zo is er bijvoorbeeld aankomende woensdag een eetfestijn!

Daghap

Elke woensdag kan je in Jorplace terecht voor een heerlijk happie eten! Om 18.30 kan je aanschuiven voor een zacht prijsje.

Om 18.00 gaan de deuren open en kan je genieten van een aperitiefje, een drankje dus. Reserveer wel even van te voren, want het raakt altijd snel vol.

Aankomende woensdag staat er een heerlijke cheesy chili voor je klaar, met chorizo, tortillachips en ook aan de vega's is gedacht; er staat ook een variant met jackfruit op het menu!

Kortom, kom proeven van de sfeer in de Keizerstraat en geniet in Jorplace van een heerlijk maal (dat scheelt je ook weer een afwas). Tot woensdag!
Delen