Buitengewoon
Scheveningen

Winter aan zee

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Daghappen in de Keizerstraat

18 maart 2019 - In Jorplace wordt regelmatig wat leuks georganiseerd, naast dat je er kan slapen natuurlijk! Afgelopen weekend kon je in dit hippe hostel de dansvloer nog op, maar niet getreurd want er komen vast nog wel leuke feestjes aan richting zomer. Zo is er bijvoorbeeld aankomende woensdag een eetfestijn!

Daghap

Elke woensdag kan je in Jorplace terecht voor een heerlijk happie eten! Om 18.30 kan je aanschuiven voor een zacht prijsje.

Om 18.00 gaan de deuren open en kan je genieten van een aperitiefje, een drankje dus. Reserveer wel even van te voren, want het raakt altijd snel vol.

Aankomende woensdag staat er een heerlijke cheesy chili voor je klaar, met chorizo, tortillachips en ook aan de vega's is gedacht; er staat ook een variant met jackfruit op het menu!

Kortom, kom proeven van de sfeer in de Keizerstraat en geniet in Jorplace van een heerlijk maal (dat scheelt je ook weer een afwas). Tot woensdag!
Delen

Bekijk ook deze tips

Waar oud nieuw wordt

Heel Marktplaats afstruinen om tweedehands spullen te vinden is leuk, maar je vindt niet altijd wat je zoekt. En buiten dat (even tussen ons), zitten er een hoop gekken op die site. Dus even struinen in Scheveningen is ook niet verkeerd. Je hebt best een paar leuke 'vintage' winkels hier, zoals je al eerder hebt kunnen lezen. Maar nu is er op de Kanaalweg nog een pareltje van een winkel bij gekomen; Atelier 34bc!

Lees verder

Honden aan zee 2019

Het is bijna weer zo ver! Alle honden en hun baasjes kunnen verzamelen voor het leukste event van het jaar op Scheveningen; Honden aan Zee. Niet alleen mogen de honden los rondbanjeren op het strand van Scheveningen, ook kunnen ze langs de boulevard snuffelen aan alle leuke kraampjes​

Lees verder

Spelen op het strand

Het bruist de laatste tijd weer in de Badhuisstraat; er zijn veel nieuwe zaakjes bijgekomen. Waaronder een ontzettend leuke speelgoedwinkel. Hoog tijd dus vonden wij voor een speels overzicht waar je je ei in kwijt kan. Kom je ook (buiten)spelen aan zee?

Lees verder