Buitengewoon
Scheveningen

Vier het voorjaar!

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Daghappen in de Keizerstraat

18 maart 2019 - In Jorplace wordt regelmatig wat leuks georganiseerd, naast dat je er kan slapen natuurlijk! Afgelopen weekend kon je in dit hippe hostel de dansvloer nog op, maar niet getreurd want er komen vast nog wel leuke feestjes aan richting zomer. Zo is er bijvoorbeeld aankomende woensdag een eetfestijn!

Daghap

Elke woensdag kan je in Jorplace terecht voor een heerlijk happie eten! Om 18.30 kan je aanschuiven voor een zacht prijsje.

Om 18.00 gaan de deuren open en kan je genieten van een aperitiefje, een drankje dus. Reserveer wel even van te voren, want het raakt altijd snel vol.

Aankomende woensdag staat er een heerlijke cheesy chili voor je klaar, met chorizo, tortillachips en ook aan de vega's is gedacht; er staat ook een variant met jackfruit op het menu!

Kortom, kom proeven van de sfeer in de Keizerstraat en geniet in Jorplace van een heerlijk maal (dat scheelt je ook weer een afwas). Tot woensdag!
Delen

Bekijk ook deze tips

Winterse wandeling

Ook in de winter is het mooi wandelen, op en naar Scheveningen. En het liefst geen klein ommetje, want daarvoor is onze kust veel te mooi. Dus vis niet achter het net en grijp je kans om de benen te strekken. Met de Haagse routes word je niet alleen mobieler maar ook wijzer. De nieuwste wandelroutes heb je met deze tool zo binnen handbereik!

Lees verder

Ijsbad op Scheveningen

We hadden afgelopen week nog de tip om een keer een koude duik op Scheveningen te nemen. En zoals het wel vaker gaat, duiken er ineens overal dezelfde goede ideeen op! Dus dompel je onder in deze tip. Omdat wij je een fit 2018 toewensen, besteden we vandaag nog wat aandacht aan een ijskoude gezonde beweging. Neem een duik in dit event!

Lees verder

Schoonheid die je raakt

Een paar weken geleden kon je al lezen over de hemelse wereld van La Caldera. Het schoonheidssalon waar zij mee zijn samengesmolten heeft een magische aanraking. De behandelingen in dit salon worden met liefde en aandacht samengesteld en per persoon steeds opnieuw afgestemd. Wij gingen langs en mochten even genieten van deze zen ervaring die niet alleen je huid, maar ook je zintuigen raakt en stimuleert!

Lees verder