Buitengewoon
Scheveningen

Voeten in het zand

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Daghappen in de Keizerstraat

18 maart 2019 - In Jorplace wordt regelmatig wat leuks georganiseerd, naast dat je er kan slapen natuurlijk! Afgelopen weekend kon je in dit hippe hostel de dansvloer nog op, maar niet getreurd want er komen vast nog wel leuke feestjes aan richting zomer. Zo is er bijvoorbeeld aankomende woensdag een eetfestijn!

Daghap

Elke woensdag kan je in Jorplace terecht voor een heerlijk happie eten! Om 18.30 kan je aanschuiven voor een zacht prijsje.

Om 18.00 gaan de deuren open en kan je genieten van een aperitiefje, een drankje dus. Reserveer wel even van te voren, want het raakt altijd snel vol.

Aankomende woensdag staat er een heerlijke cheesy chili voor je klaar, met chorizo, tortillachips en ook aan de vega's is gedacht; er staat ook een variant met jackfruit op het menu!

Kortom, kom proeven van de sfeer in de Keizerstraat en geniet in Jorplace van een heerlijk maal (dat scheelt je ook weer een afwas). Tot woensdag!
Delen

Bekijk ook deze tips

​Wijzer aan zee

Lekker op de creatieve tour? Dat kan natuurlijk ook op Scheveningen. De afgelopen 25 jaar heeft Muzee Scheveningen met veel succes cursussen kunstgeschiedenis verzorgd. Op dinsdag 5 september begint er een bijzonder interessante, korte cursus: ‘Het Franse Hof en de Kastelen langs de Loire’. Waan je even onder de Franse zon aan de Noordzee.

Lees verder

Sportsbar in Scheveningen

De Nelson is een gezellige sportsbar in hartje Scheveningen. Aan de bar hangen, een potje poolen, darten of een spannende voetbalwedstrijd kijken; je bent hier aan het juiste adres. En in plaats van wedstrijden alleen vertonen, doen ze er nu ook aan een mee!

Lees verder

Aan de wandel

Voor ons buitengewoon Scheveningen gaan wij graag aan de wandel. En het liefst geen klein ommetje, want daarvoor is onze kust veel te mooi. Dus vis niet achter het net en grijp je kans om de benen te strekken. Met deze gloednieuwe routes word je niet alleen mobieler maar ook wijzer. De nieuwste wandelroutes heb je binnen handbereik!

Lees verder