Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

A Night Out - De Pier

1 mei 2018 - Ontdek de pracht van de nacht op Scheveningen met A Night Out aan Zee. Wij laten je zien wat de avonden op Scheveningen te bieden hebben. Voor een avond boven zee, kan je terecht op De Pier, al ruim 65 jaar het boegbeeld van de Haagse kustlijn. Een plek waar geleefd wordt en een plek waar beleefd wordt. Of je nu wilt shoppen, eten en drinken, lachen, of op zoek bent naar avontuur, de Pier biedt voor ieder wat wils.

Even voorstellen

De Pier is onlosmakend verbonden met goed eten en drinken. Al wandelend door het mulle zand met de frisse Scheveningse wind door de haren komen de heerlijke geuren je al tegemoet.

Blije gezichten op weg naar de Pier, waar het ambachtelijke vlees door pure carnivoren bereid wordt. De beste hamburger in combinatie met een goed glas rode wijn, of heerlijke speciaalbieren van authentieke, specialistische brouwers.De lekkerste pannenkoeken, of een puur Hollandse gerecht. Tel daar het unieke uitzicht over zee en het warme gezelschap om je heen, bij op.

Krijg je al trek? Mooi want de lekkerste patat kan je ook hier eten, van Par Hasard! Struin lekkerbekkend langs alle eettentjes die De Pier rijk is.

Een avond boven zee

Smakelijk eten en zorgeloos genieten: beleef het op De Pier. En na lekker eten, is een drankje ook niet mis. Er worden vaak leuke feestjes georganiseerd, en met lekker weer kan je zelfs een dansje wagen op het bovendek.

Daarna een bijzondere nacht doorbrengen? Dat kan in de suites van de Pier. De zee die onder jullie kamer ruist. De wind en de zon op je terras.

Het spectaculaire uitzicht over de Noordzee. Maar wat dacht je van binnen? In de suites ademt alles luxe. Slapen op De Pier is onvergetelijk.

Kortom je kan een hele avond en nacht doorbrengen boven de zee en aan het strand. Of combineer eten op De Pier met een andere activiteit voor een perfecte avond uit.

A Night Out aan Zee

De allure van de boulevard van Scheveningen laat de sterren stralen. Aan zee bruist het elke avond van het jaar. Ontdek de pracht van de nacht samen met A Night Out aan Zee. Bekijk de avondprogrammering op parels van plekken en met speciaal georganiseerde muziek evenementen. Wandel mee met een muziekexpeditie of proef de grandeur van het Kurhaus. A Night Out aan Zee biedt ideeën voor activiteiten te kust en te keur en laat zien wat de avonden op Scheveningen te bieden hebben.


Delen