Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

A Night Out - December special

13 december 2019 - De feestdagen staan voor de deur dus de agenda's staan vast vol gezellige activiteiten. Maar mocht je nog geen plannen hebben voor oudejaarsavond dan hebben wij een paar knallers van feesten op een rij gezet!

De Pier

Duik in dit sprankelende Oud en nieuw feest, dat je kan vieren op een wel heel bijzondere locatie: de Pier van Scheveningen!

Deze pop-up club heeft een geweldig uitzicht op het vuurwerk terwijl je in één van de zalen danst op lekkere muziek gedraaid door de leukste DJ's. Deze unieke feestlocatie heeft tevens groot buitenterras en is er een overvloed aan oliebollen en bubbels.

KurhausHerleef de jaren '20 op een manier zoals je nog nooit eerder hebt gezien op het meest unieke en waanzinnige evenement van het jaar.

De ultieme nieuwjaar house special met fantastische dj's en nog nooit vertoonde roaring twenties acts. Kijk je ogen uit en geniet van het fabuleuze decor, de lichtshow en avondvullend entertainment van top niveau.

Crazy Piano's

Een oudejaarsavond vol lekkere happen en muziek? Dat kan aan de boulevard bij Crazy Piano's.

Niet alleen kan je genieten van champagne en een driegangendiner, ook word je verwend met live muziek. Een spetterend feest beleef je bij deze iconische plek in de badplaats.

Carlton Beach

Geniet van een heerlijk diner met aansluitend een spectaculair feest aan het strand. Je kan gelijk blijven logeren, en de volgende dag mee doen aan de Nieuwjaarsduik.

Of geniet na een avond feest en een nachtje slapen van de spafaciliteiten om het nieuwe jaar fris en fruitig in te gaan bij het Carlton Beach hotel!

Delen