Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

A Night Out - Gintastic

18 juli 2018 - Ontdek de pracht van de nacht op Scheveningen met A Night Out aan Zee. Wij laten je zien wat de avonden op Scheveningen te bieden hebben. Voor een avond boven zee, kan je terecht op De Pier, al ruim 65 jaar het boegbeeld van de Haagse kustlijn. Een plek waar geleefd wordt en een plek waar beleefd wordt. Of je nu wilt shoppen, eten en drinken, lachen, of op zoek bent naar avontuur, de Pier biedt voor ieder wat wils. En komend weekend kan je ook nog eens genieten van een verfrissend festival; Gintastic!

Even voorstellen

Wanneer je ‘Gin’ hoort volgt er meestal ‘& tonic’. En terecht, want wat een prachtige combinatie! Terug van weggeweest en nu weer totaal onmisbaar.

Zo oud als de weg naar Rome, maar zo hip als vloggen. De G&T heeft de afgelopen jaren een ware comeback gemaakt. Gelukkig heeft men in Gin-land niet stil gezeten en zijn er grandioze nieuwe soorten Gin ontstaan.

Ook de tonics hebben zich vermenigvuldigd en weten zich met hun nieuwe smaken als perfecte partner bij verschillende Gin’s op te stellen.Deel jij de liefde voor dit briljante drankje en zou je er wel meer over willen weten? Dan is dit festival absoluut iets voor jou!

Festival aan zee

Onder begeleiding van live muziek zullen grote en kleinere Gin merken hun beste combinaties presenteren en workshops geven om te zorgen dat jij dit thuis straks ook kan.

Twee dagen lang ga je hier genieten van de lekkerste Gin-tonics. De bekendste Gin labels presenteren op De Pier hun verrassende mixen aan de liefhebbers!

Op zaterdag 21 & zondag 22 juli op De Pier van Scheveningen kan je van 12.00 in de middag tot 22.00 in de avond niet alleen heerlijk eten en drinken, ook een dansje wagen in natuurlijk mogelijk. Er zal namelijk een leuke DJ zijn om de Gin-tonic nog lekkerder te doen smaken (als dat al kan).

De Pier

De Pier is onlosmakend verbonden met goed eten en drinken. Al wandelend door het mulle zand met de frisse Scheveningse wind door de haren komen de heerlijke geuren je al tegemoet.

Blije gezichten op weg naar de Pier, waar het ambachtelijke vlees door pure carnivoren bereid wordt. De beste hamburger in combinatie met een goed glas rode wijn, of heerlijke speciaalbieren van authentieke, specialistische brouwers.

De lekkerste pannenkoeken, of een puur Hollandse gerecht. Tel daar het unieke uitzicht over zee en het warme gezelschap om je heen, bij op.

Krijg je al trek? Mooi want de lekkerste patat kan je ook hier eten, van Par Hasard! Struin lekkerbekkend langs alle eettentjes die De Pier rijk is.

A Night Out aan Zee

De allure van de boulevard van Scheveningen laat de sterren stralen. Aan zee bruist het elke avond van het jaar. Ontdek de pracht van de nacht samen met A Night Out aan Zee. Bekijk de avondprogrammering op parels van plekken en met speciaal georganiseerde muziek evenementen. Wandel mee met een muziekexpeditie of proef de grandeur van het Kurhaus. A Night Out aan Zee biedt ideeën voor activiteiten te kust en te keur en laat zien wat de avonden op Scheveningen te bieden hebben.


Delen