Buitengewoon
Scheveningen

Voeten in het zand

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

A Night Out - Haring Party

24 april 2019 - Op Scheveningen genieten we dagelijks van een heerlijke haring. Maar er komt een dag in het jaar dat we er extra van genieten en een feestje geven om deze vis te vieren! Vlaggetjesdag is een van de leukste dagen van het jaar op Scheveningen en die wil je zeker niet missen. De avond voor Vlaggetjesdag begint het feest alvast en dit wil je niet missen; dus swing mee aan zee!

Feest in de haven

Als in juni de nieuwe haring de Scheveningse haven wordt binnengevaren, is het tijd voor Vlaggetjesdag. De vrijdagavond voor dit festijn is het tijd voor een groot feest: de Haring Party. Vanaf 17.00 tot 19.00 uur kan je op de Dr. Lelykade aan de 2de Haven terecht.

Bij een van onderstaande horecazaken, aan de kopse kant van de Tweede Binnenhaven, ontvang je bij je eerste drankje een gratis haring!Zingen aan zee

De dag voorafgaand aan Vlaggetjesdag wordt om 19.30 uur ingeluid met een waanzinnig meezingspektakel: de Vlaggetjesdag Sing Along, hét meezingfeest van Scheveningen, Den Haag én omstreken!

Een live band, bestaande uit muzikanten die speelden bij onder andere Golden Earring, Metropole orkest en Crazy Pianos en het YMCA Popkoor, gaan samen met Gregor Bak en het publiek een heerlijke avond zingen.

Save the date en kom meezingen op vrijdag 14 juni, 19.30 uur Tweede Haven Scheveningen.

Kortom, dit zijn de perfecte ingredienten voor een avond uit op Scheveningen. Feest jij ook mee met de haring feest aan zee?

Delen

Bekijk ook deze tips

Ontspannen in de spa

De bladeren vallen van de bomen, en de dagen worden frisser. Hoog tijd voor wat warmte dus, dachten wij. Warmte en ontspanning wordt met deze aanbieding erg toegankelijk. En dat vanuit het meest luxe hotel van Scheveningen; het Kurhaus!

Lees verder

A Night Out - Muzee

Het is swingen geblazen op Scheveningen. Want elke vrijdag van de maand vindt inMuzee Scheveningen een optreden plaats in de serie Friday Night Jazz. De geweldige sfeer, goede akoestiek en aanwezige bar zorgen keer op keer voor een daverend succes. Zowel bij het publiek als bij de muzikanten. Dit past zeker in onze A Night Out aan Zee tips, die als doel hebben jouw avonden op Scheveningen tot een swingend succes te maken!

Lees verder

Buitengewone herfstvakantie

Neem een duik in onze verfrissende tips want zo wordt de herfstvakantie buitengewoon op Scheveningen! Combineer deze leuke activiteiten met een wandeling over het strand, een bezoekje aan de prachtige Pier en een rondje in het reuzenrad. Of tuimel van de duinen, zoek schelpjes en drink een warme chocomel bij Meneer Chocola. Kortom geniet van een bruisende badplaats onder de heerlijke herfstzon!

Lees verder