Buitengewoon
Scheveningen

Vier het voorjaar!

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

A Night Out - Haring Party

24 april 2019 - Op Scheveningen genieten we dagelijks van een heerlijke haring. Maar er komt een dag in het jaar dat we er extra van genieten en een feestje geven om deze vis te vieren! Vlaggetjesdag is een van de leukste dagen van het jaar op Scheveningen en die wil je zeker niet missen. De avond voor Vlaggetjesdag begint het feest alvast en dit wil je niet missen; dus swing mee aan zee!

Feest in de haven

Als in juni de nieuwe haring de Scheveningse haven wordt binnengevaren, is het tijd voor Vlaggetjesdag. De vrijdagavond voor dit festijn is het tijd voor een groot feest: de Haring Party. Vanaf 17.00 tot 19.00 uur kan je op de Dr. Lelykade aan de 2de Haven terecht.

Bij een van onderstaande horecazaken, aan de kopse kant van de Tweede Binnenhaven, ontvang je bij je eerste drankje een gratis haring!Zingen aan zee

De dag voorafgaand aan Vlaggetjesdag wordt om 19.30 uur ingeluid met een waanzinnig meezingspektakel: de Vlaggetjesdag Sing Along, hét meezingfeest van Scheveningen, Den Haag én omstreken!

Een live band, bestaande uit muzikanten die speelden bij onder andere Golden Earring, Metropole orkest en Crazy Pianos en het YMCA Popkoor, gaan samen met Gregor Bak en het publiek een heerlijke avond zingen.

Save the date en kom meezingen op vrijdag 14 juni, 19.30 uur Tweede Haven Scheveningen.

Kortom, dit zijn de perfecte ingredienten voor een avond uit op Scheveningen. Feest jij ook mee met de haring feest aan zee?

Delen

Bekijk ook deze tips

Vaders in het zonnetje

Wordt het eens tijd dat jouw vader leert surfen? Trek hem van de bank af en verras hem op vaderdag met Dads Surfday. Het maakt niet uit hoe jong of oud, als jij denkt dat jouw vader blij wordt van een dagje strand, surfen en heel veel lol schrijf jullie dan samen in, bij Hart Beach of Aloha!

Lees verder

Festivals aan zee

Een ijskoud drankje in je hand, de zon op je gezicht, het geruis van de zee op de achtergrond en dansen met je voeten in het zand. Het festival seizoen op Scheveningen komt er aan. Wil je weten welke festivals deze zomer de boulevard laten zinderen? Dan is dit overzicht echt iets voor jou!

Lees verder

Liefdeskuren

Zoals je misschien al ter ore is gekomen, draait deze maand op Scheveningen om muziek. Er worden bijvoorbeeld ontzettend mooie concerten gegeven in het kader van Jazz aan Zee. Maar je kan ook genieten van andere deuntjes, zoals een theatrale audiowandeling. En het fijne aan de wandeling is dat je hem op elk moment zelf kan maken. Een feest voor oren en ogen aan zee!

Lees verder