Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

A Night Out - Kurhaus

20 april 2018 - Ontdek de pracht van de nacht op Scheveningen met A Night Out aan Zee. Wij laten je zien wat de avonden op Scheveningen te bieden hebben. De allure van het Kurhaus lonkt en trekt al jaren mensen naar onze badplaats. Geef je avonden meer grandeur en breng een bezoek aan deze prachtige locatie aan zee.

Even voorstellen

Het luxueuze 5-sterren Grand Hotel Amrâth Kurhaus ligt aan de prachtige boulevard van Scheveningen, en heeft dus een prachtig uitzicht op zee.

De oorsprong van het Kurhaus ligt in het jaar 1818, de indrukwekkende Kurzaal is altijd intact gebleven.Het hotel beschikt over 265 kamers, waarvan acht riante suites, tien vergader- en evenementzalen, een restaurant, terras en een Spa & Beauty.

Word uitgerust wakker aan de kust in één van de klassieke kamers. Geniet van het uitgebreide ontbijtbuffet in restaurant Waves at the Kurhaus met prachtig uitzicht over de Noordzee.

Een avond in het Kurhaus

Maar wat ook meer dan de moeite waard is, is een avond of nacht doorbrengen in het Kurhaus (of allebei natuurlijk!). Niet alleen zijn er vaak grootste avondvullende evenementen zoals het Festival Classique of andere concerten, ook kan je er heerlijk een drankje doen of dineren aan zee.

Of wat dacht je van een diner in het Kurhaus om daarna te genieten van een voorstelling in het Circustheater of een avondje uit in het Holland Casino?

Culinair Kurhaus

Zoals al gezegd kan je bij restaurant Waves at the Kurhaus genieten van een hapje en een drankje. En als je in de prachtige hotel lobby rondloopt waan je je in vroegere tijden; een avond uit op Scheveningen in stijl. Dus trek je mooie jurk of pak aan en ga eens een keer voor een avond uit aan zee in het Kurhaus.

Ook kan je terecht voor een bourgondische avond bij Brasserie ’t Zusje. Deze plek combineert aantrekkelijke entourage met heerlijke hapjes en is daarmee uitgegroeid tot één van de bekendste tapasconcepten van Nederland.

Recent heeft ’t Zusje een vestiging geopend in Grand Hotel Amrâth Kurhaus. Bij ’t Zusje in het Kurhaus kunt u de hele avond genieten van tapas waarbij naast heerlijke gerechten ook beleving centraal staat.

Een ander nieuw restaurant met lounge, genaamd Véda bevindt zich ook in het Kurhaus. Laat je verrassen door de Indiase chef-kok en proef de authentieke, traditionele smaken van India, gepresenteerd in een modern jasje.

Naast de befaamde curry’s zijn er veel andere gerechten die hun oorsprong in India vinden en die je bij Véda kunt ontdekken.

Rondom het Kurhaus zitten vele restaurants aan de boulevard mocht je meer zin hebben in iets anders dan deze suggesties. Er is voor ieder wat wils te vinden.

Na een avond uit in het Kurhaus en omgeving, verlaat je Scheveningen stralend. En kom je vast vaker een avondje uit aan zee!

A Night Out aan Zee

De allure van de boulevard van Scheveningen laat de sterren stralen. Aan zee bruist het elke avond van het jaar. Ontdek de pracht van de nacht samen met A Night Out aan Zee. Bekijk de avondprogrammering op parels van plekken en met speciaal georganiseerde muziek evenementen. Wandel mee met een muziekexpeditie of proef de grandeur van het Kurhaus. A Night Out aan Zee biedt ideeën voor activiteiten te kust en te keur en laat zien wat de avonden op Scheveningen te bieden hebben.

Delen