Buitengewoon
Scheveningen

Herfst aan zee

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

A Night Out - Liefde aan zee

31 januari 2019 - De dag om de liefde te vieren komt steeds dichterbij. De kust staat deze Valentijnsdag in vuur en vlam dankzij alle activiteiten op Scheveningen. Van hotspots voor een romantisch diner tot een concert vol zilte zoenen, aan het strand is het baden in een zee van liefde met Valentijn.

Valentijnsdag in de Palace Promenade

Love is in the air! Op 9 februari van 13.00 – 17.00 uur worden er overheerlijke bonbons uitgedeeld aan alle bezoekers in de Palace Promenade!

En je kan ook je favoriete love song aanvragen bij de jukebox zodat je nog meer in romantische sferen kan verkeren.

Verliefd op Cuba!

De Ladies Night op 13 februari in de Pathé staat met de film 'Verliefd op Cuba!' helemaal in het teken van de liefde.

Alle vrouwelijke filmliefhebbers ontvangen tijdens de Pathé Ladies Night een glaasje bubbels, een leuke goodie bag, een hapje en drankje tijdens de film.

Zilte Zoenen

Duik in een winters valentijnsconcert aan zee, waar de zoenen lekker zout smaken...In het Zuiderstrandtheater kan je donderdag 14 feb vanaf 20:00 uur genieten van een een concert.Kwekers in de kunst organiseert voor de vierde keer Zilte Zoenen, een sfeervol valentijnsconcert in het teken van liefde en dit jaar ook de winter.

Want brengt de winter ons niet vaak dicht en warm bij elkaar? Hebben we niet veel meer behoefte aan een warme omhelzing in de koude wintermaanden. Kruip knus tegen elkaar aan deze Valentijn.

Flamenco in de Bibliotheek Den Haag

Zangeres en schrijfster Luna Zegers neemt je tijdens dit concert mee op een muzikale reis.

Het pad voert langs de verschillende elementen van dé Spaanse muziekstijl bij uitstek: de flamenco.

Passie, verdriet, vreugde en melancholie komen samen in een voorstelling met de drie belangrijkste pijlers van de flamenco: zang, gitaar en dans. Zondag 17 februari, om 14:00 uur swingt de stad aan zee.

Encore

Een swingende zondag beleven op Scheveningen bij Simonis? Dit is een leuke date om jouw Valentijn mee naar toe te nemen.


Bij Motown Sunday kan je zondag 17 februari de hele middag genieten van een Michael Jackson special, en de entree is gratis. Bovendien kan je bij Encore heerlijk happen en drinken met uitzicht op de mooie haven van Scheveningen.Delen

Bekijk ook deze tips

Save our Seas

Op Scheveningen draait het leven om onze geliefde Noordzee. Wij zwemmen erin, we eten er een visje uit of hebben plezier van watersporten. Toch is deze relatie veelal gebaseerd op nemen en minder op geven; hoog tijd dat daar verandering in komt. De tentoonstelling in Muzee en haar programmering in daar deze zomer op gefocust. Neem een duik in de onderwaterwereld!

Lees verder

De meivakantie op Scheveningen

De meivakantie zit vol kleine feestjes aan zee, voor groot en klein is er wat te doen. De zon laat zijn gezicht zien, dus een strandwandeling of tocht door de duinen is naast alle events ook een must. En na een drukke dag kan je natuurlijk een heerlijk hapje eten bij een van de vele strandtenten, plekjes aan de boulevard of misschien zoek je liever de Keizerstraat en omgeving op. Kom een kijkje nemen in de tips die de meivakantie tot een spetterend succes maken!

Lees verder

Scheveningen Zuivert: 365 dagen per jaar ontspannen aan zee

Met ingang van 1 oktober 2016 zet Stichting Marketing Scheveningen 365 dagen per jaar ontspannen aan zee op de kaart met haar najaarscampagne Scheveningen Zuivert. Vanaf 1 oktober verschijnen hier op de site wekelijks tips om te ontspannen aan zee en maandelijks nieuwe aanbiedingen.

Lees verder