Buitengewoon
Scheveningen

Liefde aan zee

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

A Night Out - Liefde aan zee

31 januari 2019 - De dag om de liefde te vieren komt steeds dichterbij. De kust staat deze Valentijnsdag in vuur en vlam dankzij alle activiteiten op Scheveningen. Van hotspots voor een romantisch diner tot een concert vol zilte zoenen, aan het strand is het baden in een zee van liefde met Valentijn.

Valentijnsdag in de Palace Promenade

Love is in the air! Op 9 februari van 13.00 – 17.00 uur worden er overheerlijke bonbons uitgedeeld aan alle bezoekers in de Palace Promenade!

En je kan ook je favoriete love song aanvragen bij de jukebox zodat je nog meer in romantische sferen kan verkeren.

Verliefd op Cuba!

De Ladies Night op 13 februari in de Pathé staat met de film 'Verliefd op Cuba!' helemaal in het teken van de liefde.

Alle vrouwelijke filmliefhebbers ontvangen tijdens de Pathé Ladies Night een glaasje bubbels, een leuke goodie bag, een hapje en drankje tijdens de film.

Zilte Zoenen

Duik in een winters valentijnsconcert aan zee, waar de zoenen lekker zout smaken...In het Zuiderstrandtheater kan je donderdag 14 feb vanaf 20:00 uur genieten van een een concert.Kwekers in de kunst organiseert voor de vierde keer Zilte Zoenen, een sfeervol valentijnsconcert in het teken van liefde en dit jaar ook de winter.

Want brengt de winter ons niet vaak dicht en warm bij elkaar? Hebben we niet veel meer behoefte aan een warme omhelzing in de koude wintermaanden. Kruip knus tegen elkaar aan deze Valentijn.

Flamenco in de Bibliotheek Den Haag

Zangeres en schrijfster Luna Zegers neemt je tijdens dit concert mee op een muzikale reis.

Het pad voert langs de verschillende elementen van dé Spaanse muziekstijl bij uitstek: de flamenco.

Passie, verdriet, vreugde en melancholie komen samen in een voorstelling met de drie belangrijkste pijlers van de flamenco: zang, gitaar en dans. Zondag 17 februari, om 14:00 uur swingt de stad aan zee.

Encore

Een swingende zondag beleven op Scheveningen bij Simonis? Dit is een leuke date om jouw Valentijn mee naar toe te nemen.


Bij Motown Sunday kan je zondag 17 februari de hele middag genieten van een Michael Jackson special, en de entree is gratis. Bovendien kan je bij Encore heerlijk happen en drinken met uitzicht op de mooie haven van Scheveningen.Delen

Bekijk ook deze tips

​Zondagochtend aan het Zuiderstrand

Het is zondag, alles mag en niets moet. Nou ja bijna alles dan...Maar een bezoek aan het Residentie Orkest willen wij je niet onthouden! Een weldadige muzikale ervaring zodat je uitgerust en opgepept aan de nieuwe week kunt beginnen. Dat klinkt je toch als prachtige tonen in de oren? En met deze korting klinkt het zelfs als muziek!

Lees verder

Win A Night Out vol muziek!

Scheveningen zal weer swingen op zijn grondvesten eind september. Want er is een nieuw muziekfestival ter ere van het 200 jarig bestaan van Scheveningen; een groots Feest aan Zee dus! Wil jij erbij zijn? Dat was een retorische vraag, maar lees snel verder als je de dag en avond van je leven wilt winnen.

Lees verder

Rugby in het zand

Een stoere sport waar heel wat bloed, zweet en tranen worden verwerkt. Ook dit jaar is hij weer op Scheveningen van de partij. We hebben het natuurlijk over rugby! En dan in het bijzonder over het North Sea Rugby evenement 2017. Zet hem in je agenda en kom kijken dit weekend!

Lees verder