Buitengewoon
Scheveningen

Vier het voorjaar!

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

A Night Out - Liefde aan zee

31 januari 2019 - De dag om de liefde te vieren komt steeds dichterbij. De kust staat deze Valentijnsdag in vuur en vlam dankzij alle activiteiten op Scheveningen. Van hotspots voor een romantisch diner tot een concert vol zilte zoenen, aan het strand is het baden in een zee van liefde met Valentijn.

Valentijnsdag in de Palace Promenade

Love is in the air! Op 9 februari van 13.00 – 17.00 uur worden er overheerlijke bonbons uitgedeeld aan alle bezoekers in de Palace Promenade!

En je kan ook je favoriete love song aanvragen bij de jukebox zodat je nog meer in romantische sferen kan verkeren.

Verliefd op Cuba!

De Ladies Night op 13 februari in de Pathé staat met de film 'Verliefd op Cuba!' helemaal in het teken van de liefde.

Alle vrouwelijke filmliefhebbers ontvangen tijdens de Pathé Ladies Night een glaasje bubbels, een leuke goodie bag, een hapje en drankje tijdens de film.

Zilte Zoenen

Duik in een winters valentijnsconcert aan zee, waar de zoenen lekker zout smaken...In het Zuiderstrandtheater kan je donderdag 14 feb vanaf 20:00 uur genieten van een een concert.Kwekers in de kunst organiseert voor de vierde keer Zilte Zoenen, een sfeervol valentijnsconcert in het teken van liefde en dit jaar ook de winter.

Want brengt de winter ons niet vaak dicht en warm bij elkaar? Hebben we niet veel meer behoefte aan een warme omhelzing in de koude wintermaanden. Kruip knus tegen elkaar aan deze Valentijn.

Flamenco in de Bibliotheek Den Haag

Zangeres en schrijfster Luna Zegers neemt je tijdens dit concert mee op een muzikale reis.

Het pad voert langs de verschillende elementen van dé Spaanse muziekstijl bij uitstek: de flamenco.

Passie, verdriet, vreugde en melancholie komen samen in een voorstelling met de drie belangrijkste pijlers van de flamenco: zang, gitaar en dans. Zondag 17 februari, om 14:00 uur swingt de stad aan zee.

Encore

Een swingende zondag beleven op Scheveningen bij Simonis? Dit is een leuke date om jouw Valentijn mee naar toe te nemen.


Bij Motown Sunday kan je zondag 17 februari de hele middag genieten van een Michael Jackson special, en de entree is gratis. Bovendien kan je bij Encore heerlijk happen en drinken met uitzicht op de mooie haven van Scheveningen.Delen

Bekijk ook deze tips

Van alle markten thuis

Het weer wordt weer mooier, en de zin om naar buiten te gaan groter! Dit betekent dat het ook weer tijd is voor het afstruinen van de allerleukste markten. En daar zijn wij wel in thuis hier op Scheveningen! Vooral dankzij Kreativ Events. Bij deze hebben we de leukste markten voor je op een rijtje gezet. Dus trek je stoute loopschoenen aan en trek erop uit!

Lees verder

Nog een bakkie?

Een bakkie op Scheveningen hoort bij de dagelijkse routine van vele inwoners van de badplaats. Er zijn aardig wat buitengewone tentjes waar je hiervoor terecht kan. Maar gelukkig komen er ook nog steeds geweldige plekken bij waar je een heerlijke bakkie kan halen. Dus daarom deze week de tip om nog een bakkie te halen, bij een nieuw koffietentje die ook zo heet!

Lees verder

Vliegerfestival op Scheveningen

​Alle kleuren van de regenboog in de lucht, een schouwspel van dansende objecten op de wind; ​Vliegerfestival Scheveningen is het grootste internationale vliegerevenement van Nederland. En eind deze maand kan je weer genieten van de mooiste vliegers en ook een megavlieger!

Lees verder