Buitengewoon
Scheveningen

Voeten in het zand

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

A Night Out - Muzee Talent Award

21 mei 2019 - Ontdek de pracht van de nacht op Scheveningen op Scheveningen met A Night Out. Wil jij weten waar de leukste feestjes zijn? Of waar je de avonden kan flaneren over de boulevard of dansen met je voeten in het zand...Haal dan je beste danspak alvast uit de kast en lees even mee.

Een avond in Muzee

Jong talent uit Scheveningen gaat in Muzee strijden om de Talent Award te winnen. De prijs is een optreden op een groot festival. Het Muzee staat bomvol talentvolle zangeressen en zangers op zondag 26 mei.

Ook drummers, dansers en andere muzikale talenten komen die avond aan bod. Het maakt niet uit: de avond draait om talent tussen de 8 en 18 jaar oud.

Kom jij aanstaande zondag dus ook meeswingen in Muzee Scheveningen? Jonge talenten uit Scheveningen kunnen die aanmoediging goed gebruiken want de inzet is hoog: ze maken kans op een plek op het grootste gratis festival in Den Haag: Parkpop!

Kortom we zien je aanstaande zondag 26 mei vanaf 15.30 tot 17.30. En wie weet is het daarna tijd voor een afzakkertje in de Keizerstraat. Muzee Talent Award wordt mogelijk gemaakt door CultuurSchakel en Talenten aan Zee.
Delen

Bekijk ook deze tips

Yoga in de buitenlucht

Yogales in de buitenlucht is heerlijk. Met fluitende vogels of het geluid van de zee op de achtergrond kom je helemaal tot jezelf. Met de lange kustlijn van Kijkduin tot en met het puntje in Scheveningen, heeft Den Haag het grootste aanbod buiten yogalessen van heel Nederland.

Lees verder

Water tappen

Water drinken is belangrijk vooral met de hete zomer die eraan zit te komen! Daarom zijn er een aantal nieuwe watertappunten aan de boulevard bijgekomen, met dank aan Feest aan Zee. Lees even mee, dan loopt het water je vast al in de mond.

Lees verder

Kerstvakantie aan zee

De kerstvakantie nog leuker maken? Dat kan zeker aan de kust. Wij nemen je mee op een knusse tocht door de agenda van Scheveningen. De leukste activiteiten, plekken en events; aan alles is gedacht. Zo wordt dit een kerst en vakantie om nooit te vergeten! Dus pak een warme choco met slagroom en lees even mee.

Lees verder