Buitengewoon
Scheveningen

Winter aan zee

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

A Night Out - Muzee Talent Award

21 mei 2019 - Ontdek de pracht van de nacht op Scheveningen op Scheveningen met A Night Out. Wil jij weten waar de leukste feestjes zijn? Of waar je de avonden kan flaneren over de boulevard of dansen met je voeten in het zand...Haal dan je beste danspak alvast uit de kast en lees even mee.

Een avond in Muzee

Jong talent uit Scheveningen gaat in Muzee strijden om de Talent Award te winnen. De prijs is een optreden op een groot festival. Het Muzee staat bomvol talentvolle zangeressen en zangers op zondag 26 mei.

Ook drummers, dansers en andere muzikale talenten komen die avond aan bod. Het maakt niet uit: de avond draait om talent tussen de 8 en 18 jaar oud.

Kom jij aanstaande zondag dus ook meeswingen in Muzee Scheveningen? Jonge talenten uit Scheveningen kunnen die aanmoediging goed gebruiken want de inzet is hoog: ze maken kans op een plek op het grootste gratis festival in Den Haag: Parkpop!

Kortom we zien je aanstaande zondag 26 mei vanaf 15.30 tot 17.30. En wie weet is het daarna tijd voor een afzakkertje in de Keizerstraat. Muzee Talent Award wordt mogelijk gemaakt door CultuurSchakel en Talenten aan Zee.
Delen

Bekijk ook deze tips

Ondernemen op De Zuid

De locatie van De Zuid is jarenlang het toneel geweest van druk handelsverkeer over zee. De containerschepen zijn inmiddels vertrokken en de rust is teruggekeerd. In de plint aan de kade van de Derde Haven, komen prachtige bedrijfsunits.

Lees verder

Een zee van liefde

Met een koptelefoon op en altijd uitzicht op de zee komt een verhaal over de liefde, kuren aan de Haagse zee en natuurlijk muziek tijdens deze 1,5 uur durende looproute tot leven. En hier kan jij morgen al van genieten. Het is tijd om je te begeven in een zee van liefde en geluid!

Lees verder

Paasbrunchen aan zee

Met pasen is er veel te doen op Scheveningen. Eieren zoeken en ze op eten bijvoorbeeld. Bijna elke strandtent organiseert wel een brunch of andere leuke activiteit. Dus hop zeker even langs voor een hapje of een drankje aan het strand, want met al deze bruisende tips wordt Pasen vieren een eitje.

Lees verder