Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

A Night Out - Muziekexpeditie

4 mei 2018 - Ontdek de pracht van de nacht op Scheveningen met A Night Out aan Zee. Buitengewoon Scheveningen en Hummingbird Music laten je zien wat de avonden op Scheveningen te bieden hebben. Dit event zal je als muziek in de oren klinken, dus ga mee op avontuur in de nacht!

Even voorstellen

De muziekexpeditie is een event dat wordt georganiseerd vanuit het A Night Out aan Zee initiatief.

Hummingbird Music is de organisator, en het creatieve brein Lucy ken je vast wel van Lucy's Wijsje. Zij is festival programmeur, artist handeling, producent, event planner sinds 2012.

Ook is ze bekend van de Popronde Den Haag, Surfana Festival, Bonfire Beachfest, Bouck’s Festival en VISSCH festival.



Ze wordt hierin ondersteund door Thyrza die ook de leukste events organiseert op Scheveningen voor Kreativ Events. Kortom de muziekexpeditie wordt een gegarandeerd succes!

Muziekexpeditie

Op 2 juni kan je mee op een muzikale expeditie langs de parels van Scheveningen, een avond die jou laat proeven waarom het leven zo fantastisch is aan zee en wat voor muzikaal talent Den Haag en Scheveningen herbergen.

A Night Out muziekexpeditie begint bij het overweldigende Kurhaus voor de ontvangst met een welkomstdrankje.

Daarna word je in groepen door één van de reisleiders meegenomen op de expeditie naar bijzondere locaties met optredens.

Welke locaties en muzikale talenten dit zijn blijven geheim tot op de avond zelf. Een ware Scheveningse verassing dus.

A Night Out sluit af met een spetterend eindfeest. Ontdek het mooie Scheveningen op deze bijzondere tour!

Praktische informatie

Ga je ook mee op expeditie? Er zijn beperkt aantal kaartjes verkrijgbaar, dus wees er snel bij!

Genre: Muziek expeditie (concerttour)

Locatie: Scheveningen, begin en eindlocatie Kurhaus Scheveningen

Datum: 2 juni 2018

Aanvangstijd: 18:30

Eindtijd: 00:00

Toegang: €15,-

Blijf op de hoogte van A Night Out aan Zee evenementen via Buitengewoon Scheveningen en This is The Hague

A Night Out aan Zee

De allure van de boulevard van Scheveningen laat de sterren stralen. Aan zee bruist het elke avond van het jaar. Ontdek de pracht van de nacht samen met A Night Out aan Zee. Bekijk de avondprogrammering op parels van plekken en met speciaal georganiseerde muziek evenementen. Wandel mee met een muziekexpeditie of proef de grandeur van het Kurhaus. A Night Out aan Zee biedt ideeën voor activiteiten te kust en te keur en laat zien wat de avonden op Scheveningen te bieden hebben.



















Delen