Buitengewoon
Scheveningen

Winter aan zee

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

A Night Out - Muziekexpeditie Lourdeskerk

25 oktober 2018 - Wie neem jij mee op muzikaal avontuur langs de parels van de badplaats? Ontdek de pracht van de nacht op Scheveningen met de muziekexpeditie van A Night Out aan Zee. De muziekexpeditie is deze keer tevens een feestelijke afsluiter van Club Lourdes aan Zee waarmee vijf organisaties de handen ineenslaan. Samen laten ze iedereen zien wat de avonden op Scheveningen te bieden hebben, óók als het wat minder strandweer is.

Even voorstellen

Na het succes van de eerste editie afgelopen juni, staan de organisatoren al te trappelen om deze belevingsavond nog eens dunnetjes over te doen.

Op vrijdagavond 23 november kan iedereen weer mee swingen met de zeer geliefde muziekexpeditie op Scheveningen!Beleef en ontdek het bruisende avondleven van de badplaats op deze muzikale tour langs de parels van Scheveningen, een avond die jou laat proeven van het muzikaal talent uit Den Haag en Scheveningen.

Club Lourdes straalt

A Night Out muziekexpeditie begint en eindigt bij een wel heel bijzondere locatie, namelijk de intieme Lourdeskerk, direct naast AFAS Circustheater.

De hele maand november straalt Club Lourdes aan Zee met verrassende programmering met muziek, comedy en circus.

En wat kun je verwachten op deze spetterende avond (behalve muziek natuurlijk)? Bezoekers ontvangen vanaf 19:30 een welkomstdrankje om vervolgens de muzikale ontdekkingsreis te beginnen.

In groepen gaan bezoekers te voet met een reisleider naar bijzondere locaties met optredens. Welke locaties en muzikale talenten dit zijn, blijven geheim tot op de avond zelf. Een mysterieus muziek avontuur dat je niet wil missen!

Magische muziektour

A Night Out muziekexpeditie sluit vanzelfsprekend af met een spetterende eindact en feest. Ontdek jij het magische Scheveningen door deze bijzondere tour? Koop dan je kaartjes hier!

Deze muziekexpeditie wordt georganiseerd door Buitengewoon Scheveningen, Hummingbird Music, Bookings & Events in samenwerking met Zuiderstrandtheater en Feest aan Zee.

A Night Out aan Zee

De allure van de boulevard van Scheveningen laat de sterren stralen. Aan zee bruist het elke avond van het jaar. Ontdek de pracht van de nacht samen met A Night Out aan Zee. Bekijk de avondprogrammering op parels van plekken en met speciaal georganiseerde muziek evenementen. Wandel mee met een muziekexpeditie of proef de grandeur van het Kurhaus. A Night Out aan Zee biedt ideeën voor activiteiten te kust en te keur en laat zien wat de avonden op Scheveningen te bieden hebben.

Delen

Bekijk ook deze tips

Interval training van Melanie Visser

Een intervaltraining op het strand of de boulevard met Melanie Visser staat hoog op het to do lijstje van de sporty redactieleden van Buitengewoon Scheveningen. Op 6 maart 2016 staat de CPC loop weer op de agenda, en om beter te worden is een uitdagende intervaltraining ideaal.

Lees verder

Wellness hotel

Scheveningen is een heerlijke plek om uit te waaien, te ontspannen en je even onder te dompelen in helemaal niets. Scheveningen zuivert... Na een dagje, of misschien maak je er een weekend van, kom je met een leeg hoofd en een uitgerust lijf weer thuis. Bij Carlton Beach kan je achteroverleunen of vooruitsprinten.

Lees verder

Have a Royal Winter!

De stad aan zee staat de komende maanden bol van winterse activiteiten en evenementen. Kom gezellig feestdagenshoppen in de extra sfeervolle historische binnenstad en laat je ’s avonds verrassen door de fascinerende videoprojecties op het Kurhaus en de Ridderzaal. In het Museumkwartier opent de mooiste kerstmarkt van Nederland 10 dagen lang zijn deuren. Ook in de kerstvakantie is er van alles te doen. Bijvoorbeeld Festival Carnival, een winterse kermis in een magische wereld met duizenden lichtjes, buitenissige artiesten, warmte en gezelligheid. En de jaarlijks terugkerende schaatsbaan bij het Kurhaus, de roetsjbaan op de boulevard en de waanzinnig mooie ijssculpturen. Gun...

Lees verder