Buitengewoon
Scheveningen

Winter aan zee

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

A Night Out - Overzicht April

16 april 2019 - Ontdek de pracht van de nacht op Scheveningen in dit stralende overzicht van A Night Out april. Wil jij weten waar de leukste feestjes zijn? Of waar je de avonden kan flaneren over de boulevard of dansen met je voeten in het zand...Haal dan je beste danspak alvast uit de kast en lees even mee.

18 april opening Crazy Piano’s

De Crazy Piano's is in een nieuw fris jasje gestoken en dat moet worden gevierd. Kom langs voor de lekkerste drankjes en hapjes en dans de avond weg.

Een vernieuwd menu, een fris interieur en toch een vertrouwde avond uit op Scheveningen. Kom swingen bij de vernieuwde Crazy Piano's

19 + 20 april Bonfire Beachfest

Van het Zuiderstrand tot Zwarte pad strekt zich een tweedaags festival op 19 en 20 april 2019 uit dat Scheveningen in vuur en vlam zet.


BonFire Beach Fest is de opening van het strandseizoen. Cultuur, concerten bij het kampvuur en culinair genieten gaan samen met sportieve activiteiten aan zee. Leuk voor jong en oud!

21 april Tribute to Motown

Zondagmiddag 21 april vanaf 12.00 bij Encore by Simonis! Dit belooft een geweldige middag te worden met de beste nummers van o.a Michael Jackson, Diana Ross, Marvin Gaye, Aretha Franklin, Stevie Wonder and many more.


Kies zelf je favoriete a la carte gerechten van onze uitgebreide menukaart en geniet met een heerlijk glas wijn, champagne of cocktail.

21 april Whoosah Summer Opening

Deze strandtent zet het Zwarte Pad al jaren op zijn kop, en dit openingsfeestje belooft een knaller te worden!

Met dj's als De Sluwe Vos en Bambounou maak je de dansvloer onveilig en kan je tot in de late uurtjes doorfeesten aan zee.

22 april Ruth Jacott op haar best!

In het Afas Circustheater zingt Ruth haar mooiste liedjes en dat allemaal met een gouden randje... namelijk in het kader van 35 jaar Sterren aan Zee concerten zal Ruth met haar band iedereen een onvergetelijke feestelijke middag bezorgen met enkele grote verassingen.

27 april Koningsdag – de Pier

Ook Koningsdag vier je op de Pier! Niet tot in de late uurtjes maar tot 20.00, maar daarna kan je altijd nog de Keizerstraat in of de boulevard langs lopen.

Loop langs de heerlijke eettentjes; er is voor ieder wat wils. Deze iconische plek in de badplaats is ook op Koningsdag the place to be!

27 april Give Soul Kingsday w/ Hot Since 82 – Colorado Charlie

Deze gezellige strandtent op het Zwarte Pad schudt uit zijn voegen op Koningsdag! Met een line up waar zelfs de koning voor zou buigen...

Denk aan namen als Hot Since 82, Karim Soliman, of Remy Unger. Check de volledige line up en meer informatie op de Facebook van Colorado Charlie (en de agenda want ze geven ontzettend veel leuke feestjes).

Delen

Bekijk ook deze tips

Interval training van Melanie Visser

Een intervaltraining op het strand of de boulevard met Melanie Visser staat hoog op het to do lijstje van de sporty redactieleden van Buitengewoon Scheveningen. Op 6 maart 2016 staat de CPC loop weer op de agenda, en om beter te worden is een uitdagende intervaltraining ideaal.

Lees verder

De Parade aan zee

Lichtjes tussen de bomen, het park wordt een podium voor muziek, dans en theater! Verfrissende drankjes, heerlijke hapjes, en een zweefmolen maken het feest aan zee compleet. De Parade is een sprookjesachtig festival dat elk jaar in het Westbroekpark plaatsvindt. Dansen en zweven tussen de bomen, je kijkt je ogen uit!

Lees verder

Een stralende lach

Het is weer maandag, het begin van de week, meestal vinden mensen dat er dan weinig te lachen valt. Gelukkig proberen wij met onze leuke tips daar verandering in te brengen. Misschien moet je ook nog even het blog van zaterdag lezen als je dat gemist hebt, lachen wel (vinden wij). De tip van deze week gaat over, je raadt het al, lachen! En niet zomaar lachen...

Lees verder