Buitengewoon
Scheveningen

Herfst aan zee

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

A Night Out Overzicht - Augustus

7 augustus 2019 - Ontdek de pracht van de nacht op Scheveningen in dit stralende overzicht van A Night Out augustus. Wil jij weten waar de leukste feestjes zijn? Of waar je de avonden kan flaneren over de boulevard of dansen met je voeten in het zand...Haal dan je beste danspak alvast uit de kast en lees even mee.

Oh So 90's

Tot in de late uurtjes dansen op hitjes uit de jaren negentig? Kom op zaterdag 9 augustus naar Beachclub Indigo!

Barbie Girls & Britney's, Skaterboys, Gabbers, Urban Bootylicious, House freakers en R&B sliders komen de hele avond voorbij. Er is ook een randprogramma, dus mocht je niet van dansen houden dan zijn er nog genoeg andere activiteiten om te shinen!


Porto Verde: Clubhuis

Kom dansen aan zee bij het kleine grote feest in clubhuis The Shore! Op vrijdag 16 augustus gaat het dak eraf en je voeten op het zand.Met gepaste trots presenteert Porto Verde 'het Clubhuis'. Een combinatie van lokale gekken, een berg platen en een rookmachine op het strand.

The Hague Pride

Een kleurrijke avond bij Colorado Charlie waar je kan dansen tot de zon ondergaat (en nog langer).

Het feestje gaat door tot vier uur in de nacht en begint al om acht uur in de avond, kortom dans je voeten eraf tot het licht weer aan gaat!

Fusion Tango Festival

Een nieuwe rage is de danswereld: Neotango. Geen strenge regels, meer soorten muziek en visuals tijdens het dansen. Kortom, een toegankelijke soort tango voor iedereen!

Het Kurhaus staat in het teken van deze tango tijdens een festival eind augustus. Vanaf 29 augustus tot en met 1 september is het de voetjes van het strand op de vloer in dit prachtige badhotel.

Festival TREK

Duik in deze wereld vol lekkernijen! De voorgaande edities van Festival TREK in Den Haag waren een groot succes.

Van vrijdag 30 augustus tot en met zondag 1 september staat het Westbroekpark in het teken van ongedwongen genieten van lekker eten, live muziek en theater, oftewel: het gratis toegankelijke Festival TREK in Den Haag.

Ons geliefde Westbroekpark, waar op een zonnige dag menig picknickkleedje is neergelegd, wordt in dit lange weekend omgetoverd tot één groot openluchtrestaurant.

Lovumba

Zon, zee en strand! Dans met een heerlijke cocktail op de meest swingende Salsa, Reggaeton, Merengue, Bachata en andere zwoele Caribbean tunes.

Na de uitverkochte Lovumba beachfest van vrijdag 21 juni zijn ze weer terug op zaterdag 31 augustus. De ticketverkoop is van start gegaan, dus zorg dat je niet achter het net vist!

Delen

Bekijk ook deze tips

Marathon langs het strand

Altijd al een echte marathon willen lopen? Of liever eentje bekijken en aanmoedigen mag natuurlijk ook! Dan hebben we goed nieuws, want er komt (alvast in het kader van goede voornemens) eentje aan in 2018, en ook nog eens langs onze mooie kust. De Scheveningen Zandvoort Marathon is de enige echte kustmarathon van Nederland.

Lees verder

De Parade aan zee

Lichtjes tussen de bomen, het park wordt een podium voor muziek, dans en theater! Verfrissende drankjes, heerlijke hapjes, en een zweefmolen maken het feest aan zee compleet. De Parade is een sprookjesachtig festival dat elk jaar in het Westbroekpark plaatsvindt. Dansen en zweven tussen de bomen, je kijkt je ogen uit!

Lees verder

Wave Sup School

Er is een nieuw initiatief om te sporten op Scheveningen. En niet zomaar sporten, maar watersporten! Een spetterende nieuwe activiteit aan zee: wave suppen. Dus kom ook genieten met de zon op je gezicht, glijdend over de golven...

Lees verder