Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

A Night Out - Overzicht Februari

25 januari 2020 - Ontdek de pracht van de nacht op Scheveningen in dit stralende overzicht van A Night Out. Wil jij weten waar de leukste feestjes zijn? Of waar je de avonden kan flaneren over de boulevard of dansen met je voeten in het zand...Haal dan je beste danspak alvast uit de kast en lees even mee.

Glas Ijs - 2 februari

Begeef je deze winter toch nog op glas ijs, of niet; deze eenakter bij Muzee zit vol avontuur. Eet eerst een hapje aan de boulevard, rond het Kurhausplein, de haven of de Keizerstraat. Kom genieten van een avond vol toneel en verrassingen aan de Stevinstraat!

Crazy Piano's Dinner Night - 5 februari

Elke eerste woensdag van de maand brengt een wisselende groep artiesten je een grote diversiteit aan nummers. Ze starten met schitterende nummers tijdens het diner en bouwen de avond langzaam op tot een swingend feest. De avond wordt afgesloten met een DJ.René Froger Encore - 6 februari

Donderdagavond zal Encore geheel in het teken staan van René Froger. Tijdens dit dinner concert zal je de hele avond worden getrakteerd op bekende nummers afgewisseld met duetten, met in de hoofdrol René Froger!

Coba bevrijdt! - 7 februari

In ‘Coba Bevrijdt!’ brengt Haagse Coba haar publiek alvast in de stemming met liedjes over de Mobilisatie, de Oorlogsjaren, de Bevrijding en de Wederopbouw. Liedjes uit roerige tijden die wat lucht brachten in alle onzekerheid en verdriet en die zorgden voor de nodige afleiding, plezier en optimisme bij Muzee.

Club Lourdes - 9 februari t/m 7 maart

Verbluffende magie, familiecircus, swingende wereldmuziek en een sprankelende ode aan slapstick. Van zondag 9 februari tot en met zaterdag 7 maart 2020 is de Lourdeskerk op Scheveningen opnieuw het toneel van Club Lourdes aan zee.

Valentijnsdiner - 14 februari

Love is in the air. Op de dag van de Liefde gaat er niets boven een romantisch diner in het charmante restaurant La Galleria Kurhausplein. Lekker lang tafelen, romantiek, gezelligheid en live muziek. Niemand minder dan jazz zangeres Lady Jazz/Anita v/d Berg vertolkt met haar zwoele stem de nummers van Sade, Amy Winehouse...van soul tot jazz.


Valentijnsconcert - 14 februari

Verover het hart van je geliefde bij de romantische vioolklanken van de jonge violist Niek Baar. Een winnaar: in 2018 won hij het Nationaal Vioolconcours Oskar Back. Hij speelt onder meer ‘The lark ascending’ van Vaughan Williams. In dit stuk vangt de componist het idyllische beeld van een opstijgende leeuwerik. Adembenemend mooi. Het slotstuk is de heroïsche Vijfde symfonie van Sibelius waarin zijn ontzag voor de grootsheid van de Noorse natuur hoogtij viert. Wie nu geen vlinders voelt…


World Tango Congress Kurhaus - 27 februari

Ons sprookje gaat verder in 2020: Het 5-sterren Grand Hotel Amrâth Kurhaus wordt volledig omgetoverd tot een overweldigend Tango Wonderland! Meer activiteiten, gezelligheid, en dansen tot in de late uurtjes.

Delen