Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

A Night Out - Overzicht Januari

4 januari 2020 - Ontdek de pracht van de nacht op Scheveningen in dit stralende overzicht van A Night Out januari. Wil jij weten waar de leukste feestjes zijn? Of waar je de avonden kan flaneren over de boulevard of dansen met je voeten in het zand...Haal dan je beste danspak alvast uit de kast en lees even mee.

David Bowie Tribute

De Tribute wintermaanden zijn muzikaal om door een ringetje te halen. Jouw Maatschappij heeft voor als eerste gig van 2020 een prachtig eerbetoon aan David Bowie op het podium, uitgevoerd door de Haagse formatie Aladdin Sane. Deze grote fans nemen je mee op een heerlijk reis door het leven van Bowie.

Op 8 januari kan je genieten van dit optreden in de Keizerstraat en misschien ook een hapje eten in De Maatschappij?

Martijn Fischer zingt hits van HazesNa een succesvolle clubtour met de hits van Hazes is het nu de hoogste tijd om de hits van Hazes naar het theater te brengen!

De muziek van André Hazes leent zich namelijk perfect voor het theater, zeker als die wordt gebracht door theaterdier Martijn Fischer en zijn band. Enerzijds zijn de teksten groots en meeslepend, anderzijds klein en ingetogen.

Thema’s als de liefde en eenzaamheid worden bezongen, naast liedjes over het alledaagse leven. Zo is Hazes van iedereen! Een avond met een mix van levensliederen en feestmuziek, waarin alle grote hits voorbijkomen. Soms intiem, dan weer met de bedoeling het publiek te laten meeleven, -bewegen en -zingen. Zing mee op donderdag 9 januari in het Zuiderstrandtheater.

World Forum: Nights on Broadway

Na de vele uitverkochte avonden in theaters en concertzalen door het hele land keert Night Fever terug naar Nederland met ‘Nights on Broadway’: een 2,5 uur durende show vol Bee Gees hits, een decor van led walls, een gastzangeres en het bekende gezelschap uitgebreid met twee extra muzikanten.

De 9-mans formatie speelt alle wereldberoemde songs, de nummers die het trio onder andere voor Frankie Valli, Barbra Streisand en Dolly Parton schreef én liedjes voor de echte fans. Geïnspireerd door de ‘One Night Only’ concerten van de gebroeders Gibb trekt de Duitse tributeshow door Europa.

De show staat als een huis en is een must see voor iedere Bee Gees liefhebber. De avond wordt afgesloten met een afterparty in de foyer op 24 januari!

80's & 90's party in Saturnus

Kom ook swingen op Scheveningen! Op 25 januari kan je je lol op in de Keizerstraat; bij Saturnus worden de leukste hits gespeeld.

In het hart van Scheveningen, op Keizerstraat 58, organiseert Saturnus elke zaterdagavond een avond met livemuziek in het gebouw van YMCA Scheveningen. In de twintig jaar dat Saturnus bestaat is het uitgegroeid tot een volwaardig poppodium, met een uitgebreide en professionele backline en behoren ze tot de besten van Den Haag.

Delen