Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

A Night Out - Overzicht Juli

7 juli 2019 - Ontdek de pracht van de nacht op Scheveningen in dit stralende overzicht van A Night Out juli. Wil jij weten waar de leukste feestjes zijn? Of waar je de avonden kan flaneren over de boulevard of dansen met je voeten in het zand...Haal dan je beste danspak alvast uit de kast en lees even mee.

Pinxtos at the bar

Begin je weekend in Spaanse sferen met Suzie Q. Iedere eerste zaterdag en zondag van de maand staat de bar vanaf 15.00 uur helemaal vol met allemaal lekkere, kleine koude- en warme hapjes: pintxos.

Pintxos zijn eigenlijk de Baskische variant van tapas, met een stokje en worden vaak geserveerd op brood.

Terwijl je lang de bar loopt vul je je bordje met croquetas, tortilla en/of olijven en naderhand tel je je stokjes. Het aantal stokjes reken je aan het eind af.Kun je dit weekend niet? Geen zorgen, want dit is een maandelijks terugkerend eet festijn.

De Parade

Het Westbroekpark hangt vol met lichtjes, de zweefmolen draait en de theatervoorstellingen trekken volle zalen; het is weer tijd voor de Parade.

Op de Parade spelen meer dan 80 theater-, dans-, en muziekvoorstellingen voor jong en oud in de theatertenten.

Duik in de voorstellingen die maar een half uurtje duren, en drink daarna een heerlijke kan sangria of eet een hapje. Van 5 juli tot en met 14 juli kan je nog genieten van dit paradepaardje op Scheveningen.

Lion King

Kom naar de laatste voorstelling van deze spectaculaire musical! Het AFAS Circustheater neemt op 21 juli afscheid van Simba en de rest.

Vooraf een heerlijke strandwandeling of een etentje? Dat kan, want dit theater zit op een steenworp afstand van het Kurhaus en de gezellige boulevard van Scheveningen. Kortom, alles wat je nodig hebt voor een perfecte avond uit.

Frits op het strand

Frits op het strand wil je absoluut niet missen! Er zullen heerlijke happen op het menu staan, de lekkerste drankjes worden geserveerd en er zijn weer een aantal hele gezellige DJ's uitgenodigd die er zeker weten weer een knalfeest van gaan maken!

Bij strandtent Barbarossa aan het Zwarte Pad op Scheveningen kan je op vrijdag 26 juli vanaf 18.00 heerlijk komen borrelen en dan je voetjes uit het zand op de vloer planten.

Indiburn & buitenbios

Op zaterdag 20 juli is Indigo voor één dag weer een eigen staat. De brandende zon, nachtelijke vuren en een groots feest waarbij je zintuigen overuren draaien. Deze vijfde editie gaat grootser worden dan je ooit hebt durven dromen. Geniet van een samensmelting van muziek, kunst en vermaak.

En Indigo houdt deze maand niet op met de originele evenementen; ook organiseren ze de strandbios op 24 juli vanaf 21.00. De zon is net ondergegaan, je linkerhand zakt in de bak met popcorn en je rechterhand heeft een ijskoude Vedett vast. Op het grote scherm start de film en om je heen proberen de laatste mensen nog snel een plekje te vinden.

Happy Feelings

Duik in een avond vol zon, zee en zaligheid op 27 juli met Happy Feelings at the Beach.

Geniet van de zomer met de lekkerste hits uit de jaren 90 gemixt met een zonnige melange van house en disco knallers.

Trommel je leukste vrienden en vriendinnen bijeen en trek je danspak aan om vanaf 16.00 al te genieten van een ijskoud drankje bij Colorado Charlie.

Delen