Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

A Night Out - Overzicht Juni

4 juni 2019 - Ontdek de pracht van de nacht op Scheveningen in dit stralende overzicht van A Night Out juni. Wil jij weten waar de leukste feestjes zijn? Of waar je de avonden kan flaneren over de boulevard of dansen met je voeten in het zand...Haal dan je beste danspak alvast uit de kast en lees even mee.

Lion King speciale editie

Deze voorstelling heeft live audiobeschrijving en een speciale inleiding voor blinden en slechtzienden; op woensdag 12 juni in het AFAS Circustheater.


Al die mooie, spannende en vrolijke momenten uit The Lion King. Beleef ze samen met je gezin, familie, vrienden, ouders of kinderen. Met de beroemde muziek van Elton John en Tim Rice, de bekende karakters als Simba, Nala, Timon en Pumbaa en het tijdloze verhaal over hoop, liefde en moed.De Koning der Musicals mocht in Nederland al méér dan anderhalf miljoen bezoekers ontvangen en werd bekroond met de Publieksprijs voor Beste Musical. Wereldwijd trok de musical meer dan 90 miljoen bezoekers en won het 70 internationale awards.

Festival Classique

Van donderdag 13 juni t/m zondag 23 juni 2019 vindt Festival Classique plaats op diverse locaties in Scheveningen. Het Kurhaus, de boulevard, de Lourdeskerk en het strand van Scheveningen staan in het teken van muziek.


En als speciale verrassing organiseren A Night Out en Festival Classique een aantal gratis Sunset concerten! Duik in een muzikaal spektakel in de maand juni:

Vrijdag 14 juni, Summertime, Whoosah

Zaterdag 15 juni, Oceans

Vrijdag 21 juni, La Galleria, Oscars

Zaterdag 22 juni, De Golfslag

Encore: Dining with the stars

Dompel je onder in mooie muziek aan de haven...en heerlijke eten. Donderdagavond 13 juni vanaf 18.30 bij Encore by Simonis: Dining with the stars met Ruth Jacott!


Tijdens dit dinner concert zal je de hele avond getrakteerd worden op swingende nummers, afgewisseld met duetten en met in de hoofdrol niemand minder dan: Ruth Jacott!

Grootste Haringparty

Als in juni de nieuwe haring de Scheveningse haven wordt binnengevaren, is het tijd voor Vlaggetjesdag. De vrijdagavond is de avond voor de grootste Haring Party.

Kom haringhappen en feestvieren tot 19:00 uur op de Dr. Lelykade aan de Tweede Haven. Het feest duurt het hele weekend met Vlaggetjesdag op zaterdag 15 juni en de Vlaggetjesdag Cup (zeilwedstrijd) op 16 juni.

Er is niet alleen haring maar ook live muziek rondom de Keizerstraat en de havens van Scheveningen. Kortom vier het feest mee aan zee!

Whoosah Lovumba Beach Fest

Zon, zee en strand! Dans met een heerlijke cocktail op de meest swingende Salsa, Reggaeton, Merengue, Bachata en andere zwoele Caribbean tunes; Laat de zomer maar komen!

Voor dit exclusieve Latin Beach Fest zijn er wederom een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Gooi die heupen los en dans vanaf 18.00 met je voetjes in het zand op vrijdagavond 21 juni.

Delen