Buitengewoon
Scheveningen

Vier het voorjaar!

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

A Night Out - Overzicht Maart

8 maart 2019 - Ontdek de pracht van de nacht op Scheveningen! De maand maart roert zijn staart en er is voor ieder wat wils. De stad aan zee wordt verlicht door de activiteiten op onze agenda. Geniet van lichtpuntjes in de badplaats. Dit A Night Out overzicht laat je zien welke parels je kan bezoeken. Luister en dans mee!

Wandel mee naar zee

Zin in een sportieve avond uit? Op vrijdagavond 8 maart vindt de tweede editie van de City Pier Night Walk plaats. De City Pier Night Walk is een unieke wandeltocht voorafgaand aan de CPC loop Den Haag.


De avondwandeling van circa 12 km loopt door de sfeervolle, verlichte straten van stedelijk Den Haag richting de boulevard van Scheveningen. Een bijzondere gelegenheid voor wandelliefhebbers om Den Haag van een andere kant te zien.Frans Bauer in het Circustheater

Feest in het Circustheater want op maandag 11 maart zal Frans Bauer éénmalig een groots feestelijk concert geven in het AFAS Circustheater Scheveningen.

Hij zingt dan onder andere zijn hits en dat allemaal met een gouden randje... namelijk in het kader van 35 jaar Sterren aan Zee concerten zal Frans met zijn orkest iedereen een onvergetelijke feestelijke avond bezorgen met enkele grote verassingen!

Ierse avond in het Muzee

Beleef een Ierse nacht bij het Muzee! Op vrijdagvond 15 maart staat het Scheveningse museum in het teken van Ierse muziek.

En niet alleen staat er prachtige Ierse muziek op het programma ook zal er een whisky tasting worden georganiseerd in samenwerking met Dramtune. Kortom, voor een swingende Night Out moet je bij Muzee zijn.

Zomer in Jorplace

In Jorplace wordt regelmatig wat leuks georganiseerd, naast dat je er kan slapen natuurlijk! En dat het al bijna weer tijd is voor een feestje dat is duidelijk.

Laat je vrijdag 15 maart meeslepen in zomerse sferen onder de palmbomen en duik in een tropische Night Out op de dansvloer.

Whoosah Openingsfeest

De Whoosah Beachclub zet het Zwarte Pad op 29 maart in vuur en vlam en jij kan tot in de late uurtje de dansvloer op.

Met je voeten in het zand en je handjes in de lucht, geniet je van de beste dj's en lekkerste drankjes, we zien je daar!

Wij aan zee

De winter laat niet meer van zich horen en de zon des te meer. Het strandseizoen lacht ons toe en dat begint traditiegetrouw met het WIJ Openingsfeest.

Als de zon in de zee zakt, stap jij met je voeten in het zand en daarna op de dansvloer. Geniet van dit feest en laat de zomer maar komen.

Delen

Bekijk ook deze tips

Een bed aan zee

Scheveningen is een heerlijke plek om te wonen, maar als je er voor een dagje komt zou je dat ook wel eens willen toch? Gelukkig is er een manier om daar even aan te proeven! En misschien is deze plek nog wel leuker dan een woonhuis. We hebben het natuurlijk over Jorplace, het leukste hostel in de Keizerstraat!

Lees verder

Gewoon buiten sporten

Ja woensdag is een beetje onze sportdag, zoals je misschien al doorhad. En hoewel wij van de redactie van een beetje sporten niet vies zijn, is het in deze koude sferen best lastig om jezelf te motiveren. Maar daar hebben we jullie motivatie tips voor gegeven, weet je nog? En gelukkig werkt het ook erg motiverend als er weer nieuwe mogelijkheden bij komen in Scheveningen. Dussss, tromgeroffel, we hebben in dat kader een wel erg leuk nieuwtje voor jullie (of je dus even verder wilt lezen).

Lees verder

Mindful Running door de duinen

We hebben hier al eerder over geschreven, maar een kleine reminder. Vooral omdat het bijna zomer is, en weer in bikini mogen flaneren. Maar vooral omdat je je daarna zen voelt, je geest leeggemaakt is, en dat allemaal aan zee. Mindfulrunnen met Yogaseads dus!

Lees verder