Buitengewoon
Scheveningen

Voeten in het zand

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

A Night Out - Overzicht Maart

8 maart 2019 - Ontdek de pracht van de nacht op Scheveningen! De maand maart roert zijn staart en er is voor ieder wat wils. De stad aan zee wordt verlicht door de activiteiten op onze agenda. Geniet van lichtpuntjes in de badplaats. Dit A Night Out overzicht laat je zien welke parels je kan bezoeken. Luister en dans mee!

Wandel mee naar zee

Zin in een sportieve avond uit? Op vrijdagavond 8 maart vindt de tweede editie van de City Pier Night Walk plaats. De City Pier Night Walk is een unieke wandeltocht voorafgaand aan de CPC loop Den Haag.


De avondwandeling van circa 12 km loopt door de sfeervolle, verlichte straten van stedelijk Den Haag richting de boulevard van Scheveningen. Een bijzondere gelegenheid voor wandelliefhebbers om Den Haag van een andere kant te zien.Frans Bauer in het Circustheater

Feest in het Circustheater want op maandag 11 maart zal Frans Bauer éénmalig een groots feestelijk concert geven in het AFAS Circustheater Scheveningen.

Hij zingt dan onder andere zijn hits en dat allemaal met een gouden randje... namelijk in het kader van 35 jaar Sterren aan Zee concerten zal Frans met zijn orkest iedereen een onvergetelijke feestelijke avond bezorgen met enkele grote verassingen!

Ierse avond in het Muzee

Beleef een Ierse nacht bij het Muzee! Op vrijdagvond 15 maart staat het Scheveningse museum in het teken van Ierse muziek.

En niet alleen staat er prachtige Ierse muziek op het programma ook zal er een whisky tasting worden georganiseerd in samenwerking met Dramtune. Kortom, voor een swingende Night Out moet je bij Muzee zijn.

Zomer in Jorplace

In Jorplace wordt regelmatig wat leuks georganiseerd, naast dat je er kan slapen natuurlijk! En dat het al bijna weer tijd is voor een feestje dat is duidelijk.

Laat je vrijdag 15 maart meeslepen in zomerse sferen onder de palmbomen en duik in een tropische Night Out op de dansvloer.

Whoosah Openingsfeest

De Whoosah Beachclub zet het Zwarte Pad op 29 maart in vuur en vlam en jij kan tot in de late uurtje de dansvloer op.

Met je voeten in het zand en je handjes in de lucht, geniet je van de beste dj's en lekkerste drankjes, we zien je daar!

Wij aan zee

De winter laat niet meer van zich horen en de zon des te meer. Het strandseizoen lacht ons toe en dat begint traditiegetrouw met het WIJ Openingsfeest.

Als de zon in de zee zakt, stap jij met je voeten in het zand en daarna op de dansvloer. Geniet van dit feest en laat de zomer maar komen.

Delen

Bekijk ook deze tips

Snoepen van Scheveningen

Dat het hier in Scheveningen een zoete inval is, dat is wel duidelijk (vooral als je naar onze agenda & tips kijkt). Maar hij is sinds kort nog zoeter geworden met een leuk nieuw zaakje in de buurt. Dus alle zoetekauwen opgelet, dit is een snoepje van een tip!

Lees verder

Kust en kunst

Een nieuwe wandelroute die je in vervoering brengt en je je ogen uit laat kijken. Deze route heet Panorama Scheveningen en voert je door het Scheveningen van nu en het Scheveningen dat Hendrik Willem Mesdag in 1881 op zijn beroemde Panorama vastlegde. De route is een confrontatie met verandering, deze tip geeft je een andere kijk op Scheveningen

Lees verder

Een zee van liefde

Met een koptelefoon op en altijd uitzicht op de zee komt een verhaal over de liefde, kuren aan de Haagse zee en natuurlijk muziek tijdens deze 1,5 uur durende looproute tot leven. En hier kan jij morgen al van genieten. Het is tijd om je te begeven in een zee van liefde en geluid!

Lees verder