Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

A Night Out - Overzicht Maart

1 maart 2020 - Ontdek de pracht van de nacht op Scheveningen in dit stralende overzicht van A Night Out. Wil jij weten waar de leukste feestjes zijn? Of waar je de avonden kan flaneren over de boulevard of dansen met je voeten in het zand...Haal dan je beste danspak alvast uit de kast en lees even mee.

Dining with the stars - 5 maart

Duik donderdagavond 5 maart in een concert om van te smullen! Lange Frans en John West zijn te gast bij Encore. Tijdens dit diner concert zal je de hele avond worden getrakteerd op bekende nummers afgewisseld met duetten.


Kamphues & Doorbos - 9 maart

Exclusieve theatershow van de smaakmakers van de tv uitzendingen rond de Formule 1. Een heerlijke avond vol anekdotes over legendes in de autosport en, hoe kan het ook anders: Max Verstappen. Geniet in het Zuiderstrandtheater onder de sterren.
Friday Night Jazz - 13 maart

De getalenteerde Haagse altsaxophonist Tom van der Zaal zal op 13 maart met zijn kwartet een ode aan de muziek van Charlie Parker ten gehore brengen. Swing mee in het Muzee!

Frans Bauer - 16 maart

Het is 25 jaar geleden dat een piepjonge Frans Bauer aan zijn eerste theatertournee door Nederland begon. Komend seizoen maakt hij opnieuw een tocht langs de mooiste podia van ons land: het Afas Circustheater. Het reizen zit Frans in het bloed en daar mag iedereen van meegenieten.

Must in het Kurhaus - 21 maart

Must [in het nieuw] in het Kurhaus. De nieuwe MUST. Na een aantal jaren is het tijd voor andere invloeden en nieuwe prikkels. Fantasie is eindeloos, laat het de vrije loop...Kom genieten van een avond vol live muziek, kunst en andere spannende verrassingen.

HipFest - 28 maart

Het feest brandt los op zaterdag 28 maart in het hart van Scheveningen met bekende acts, opkomende bands en jonge talenten die je gezien moet hebben. De Keizerstraat wordt het podium voor dit festival.

Og3ne Sweet Harmony Tour - 30 maart

OG3NE staat borg voor een avond genieten van de magische stemmen van Lisa, Amy en Shelley met hun eigen live band. Kom genieten in het Circustheater van hun betoverende optreden.

Delen