Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

A Night Out - Overzicht Mei

2 mei 2019 - Ontdek de pracht van de nacht op Scheveningen in dit stralende overzicht van A Night Out april. Wil jij weten waar de leukste feestjes zijn? Of waar je de avonden kan flaneren over de boulevard of dansen met je voeten in het zand...Haal dan je beste danspak alvast uit de kast en lees even mee.

Happy Feelings at the beach

Kom naar dit ultieme strandfeestje bij Colorado Charlie. Dit belooft een hoop zon, zee en zaligheid. Op zaterdag 11 mei van 16.00 tot 1.00 uur kun je je de zomer inluiden met heerlijke deuntjes.

Je kunt genieten van de vrolijkste hits uit de afgelopen jaren en de jaren '90 gemixt met een zonnige melange van house en disco knallers. Vier de lente en alvast een beetje de zomer bij dit feestje vol Happy Feelings!

Diner en Rouge bij BayonneHoe vertel je een verhaal met eten en muziek? Die uitdaging gaan chefkok Boris Vermolen van Café de Bayonne en zangeres Marloes Jager aan. Ze slaan de handen in één voor het Ronald McDonald huis Den Haag en presenteren een spectaculaire avond waarbij alle zintuigen geprikkeld worden.


We beleven, worden geleefd, leven ons in, leven ons uit, voelen ons afgeleefd en zijn soms onbeleefd. Tijdens deze smaakvolle ode aan het leven zoeken we met een knipoog de antwoorden op levensvragen in eten en muziek met nummers van o.a. Queen, Nielson, Sinatra, Bløf, Edith Piaf, Harrie Jekkers en andere bekende artiesten. Dresscode: van een ingetogen rode accessoire tot volledig uitgedost chic rood.

Glow Dance - The Hague Beach Stadium

Verlicht het strand tijdens dit feestje! Op vrijdag 17 mei van 20.30 tot middernacht geeft het strand van Scheveningen licht bij dit Glow in the Dark themafeest in het The Hague Beach Stadium.

Kom dansen op discohits en versier jezelf met glow in the dark verf en fluorkleding om extra op te vallen. Of als je wilt mag je in het wit komen en word je daar geverfd met lichtgevende verf! Kortom kom dansen en straal in de nacht.

Happy Hunting Ground 2019

Hett Zwarte Pad staat bekend om de leukste strandtenten waar je overdag heerlijk kan loungen. Maar naast deze ontspannen zomerse sfeer kan je er ook dansen tot diep in de nacht. Duik in de verfrissende feestjes en begin dan met deze knaller van een festival aan zee: Happy Hunting Ground.

Een paradijselijk dorp in het zand met groot live podium óp het strand waar je de zon ziet ondergaan. De twee leukste strandtenten genesteld tegen de duinen waar dj’s je de hele dag en nacht laten dansen onder de sterren.

Vrienden lopen om je heen, drankjes vloeien rijkelijk en je likt je vingers af bij onze waanzinnige foodcourt. Op 18 mei wordt het vanaf 14.00 één en al gezelligheid op het terrein bij de Whoosah en Beachclub Indigo, en je kan tot 2.00 in de nacht doorgaan.

Strandclub WIJ Beachparty

Duik in het strandseizoen op Scheveningen bij Strandclub WIJ. Een perfecte plek voor een zwoele zomer disco beachparty! Op zaterdag 26 mei van 20.00 tot 2.00 vindt dit festijn plaats.

Met het strand, de zee en de ondergaande zon achter je lekker dansen op beste zomerhits van toen. Drankje in de hand, vrolijke mensen om je heen, wat wil je nog meer?


Delen